Mosolygós szép napot!

Remélem már végeztél a vizsgákkal és megérdemelten pihensz egy finom forralt borral a kezedben a jó meleg szobádban. Ha még nem, akkor nyomás tanulni!!! – már csak egy kicsi van, csak pár tétel – azt még féllábbal is kibírod :-)

Sokat gondolkodtam de nem tudok méltó bevezetést írni; a neve magáért beszél:

Semmelweis Karnevál

De, hogy mit is takar ez az impozáns megnevezés? Itt egy kis ízelítő:

Idén először, a Hallgatói Önkormányzatok (ÁOK, ETK, FOK, GYTK) és az IÖCS közös kezdeményezésére újabb rendezvénnyel bővül a hallgatói élet.

Március 4-én megrendezzük a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben a reményeink szerint hagyományteremtő Semmelweis Karnevált.

Az előkészületek már decemberben javában elkezdődtek; rengeteg telefon, e-mail és egyeztetés után megállíthatatlanul robogunk előre. Néhány példa a teljesség igénye nélkül: már körvonalazódnak a fellépő zenészeink (legyen ez meglepetés :-) ), már megvannak a főnökeink (legtöbbjüket már fel is kértük) egyszóval beindultunk. (Sőt én már messzebb merészkedtem; látom magam előtt a fergeteges bulit, a jó társaságot és persze a csápolást :-) )

A közös szervezés (HÖK-ök, IÖCS) jegyében minden munkafolyamatot felosztunk egymás között, így mind a hallgatói önkormányzat képviselői, mind az instruktorok egyaránt betöltenek szervezői, főnöki és dolgozói pozíciókat a Karneválon.

Az alapkoncepciónk, hogy egy olyan rendezvényt szeretnénk tető alá vinni, amely az egész egyetem hallgatóságát megmozgatja a gólyáktól kezdve a végzősökig, beleértve a magyar és külföldi diákokat is, tehát a Semmelweis egyetem törekvő ifjúságát.

Engedd meg, hogy bemutassam azokat az szervezőket akikkel maximális egyetértésben formáljuk a rendezvényt:

  • EHÖK elnök: Szécsényi-Nagy Balázs
  • ÁOK HÖK elnök: Peskó Gergely
  • ETK HÖK elnök: Lengyel Attila
  • FOK HÖK elnök: Al-Katib Kamil
  • GYTK HÖK elnök: Szádvári Enikő
  • IÖCS: Pataky Borka, Kasza Ádám és Oláh Dániel

Bízom benne, hogy felkeltettem az érdeklődésed és kíváncsian várod a fejleményeket. Ne aggódj nem maradsz le semmiről, már csak párat kell aludni, és itt a következő levél.

Legyen olyan a napod amilyennek szeretnéd! :-)

Kasza Ádi