Beiratkozás, szabadon választható tárgyak… Nagyban záporoznak a kellemetlenebbnél kellemetlenebb kifejezések a fejünkre, pedig tegnap még a koktélban álltam sorban, a strandon süttettem magam, a csillagban táncoltam aztán hajnalban baktattam haza, hogy hegyén-hátán aludhassak a többiekkel az altáborban vagy épp a kőház egyik emeletén.

Sose búsuljatok! A szeptemberi szelek egy csodálatos vasárnapig visszahozzák a gólyatábor hangulatát: Szeptember 13-án találkozzunk az Ökörsütésen, ahol a BME VIK-kel közösen visszaidézhetjük azt az egy hét szabadságot, amit éreztünk augusztusban – persze egy napba tömörítve.

Gyere el, és élvezd a napsütést, az ökröt és a barátaid társaságát a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban a 12. Nagy Közös Ökörsütésen! A kapuk 17:00-kor nyílnak, hogy magukba fogadják az izgatott vendégsereget. Lesz tánc, ökör, zene, és persze ott lesz mindenki más is (aki eljön), hát gyere el!

Ameddig számolod vissza a napokat, addig is van lehetőséged venni jegyeket (ökör-, póló- vagy kombójegyet) szeptember 7-től az IÖCS irodában!

Mi ott leszünk, és Te? Az ökör számít Rád! ;)