Bár még távolinak tűnhet, hiszen még nem esett le az első hó és még a legtöbben sapkát sem hordunk, mégis eljött az ideje, hogy gazdára találjanak kedvenc télvégi, tavaszi rendezvényeink.

Mik a most még árva programok?

Minden vizsgaidőszakot el kell egyszer felejteni, ezért keressük azt a szervezőpárost, akik szívesen tennének azért, hogy az instruktorok még véletlenül se emlékezzenek a vizsgaidőszak nehéz napjaira. A gazdára váró program neve, pedig nem más, mint a 2015-ös Téli Vizsgafelejtő.

Várjuk annak a lelkes szervezőnek vagy szervezőpárosnak a jelentkezését, aki szívesen csempészne a színes tavasz ragyogó napjaiba egy kis zenét, verset, táncot vagy más művészi élvezetet és legalább a Digitális világban képződött, azaz két éve munkálkodik, mint instruktor. A feladat nem kisebb, mint egy egész rendezvénysorozat megszervezése, a 2015-ös Tavaszi Fesztivál egyengetése, a HÖK-kel és Korányi Frigyes Szakkollégiummal karöltve.

Tavasszal van még egy esemény, ami nem hiányozhat a naptárunkból, ez pedig a 2015-ös Semmelweis Karnevál. Egy lelkes instruktor pályázatát várjuk, aki legalább három éve instruktor és rendelkezik az IÖCS-ben szerzett vezetői tapasztalattal, azaz a Szuperhősök képzés keretei között vált instruktorrá. Ezt a rendezvényt a pályázó egy HÖK-ös főszervező társsal és a két külföldi diákszervezettel, az ISAS-al és a DSVS-el közösen rendezi meg. Ha ismersz a HÖK-ből szívesen induló hallgatót, akkor megkönnyítheti döntésedet, illetve segíthet továbbszőni a gondolataidat!

Pályázz, ha mindig is szerettél volna komolyabb feladatot vállalni!
Pályázz, ha bármelyik rendezvény megszervezése egy álom számodra!
Pályázz, ha érzel bármelyik program iránt egy nagy adag lelkesedést!
Pályázz, hogy gazdára találjanak ezek az események!

Pályázatodban írd meg ötleteidet és terveidet, és küldd a palyazat@iocs.hu címre, december 7. (vasárnap) 20:15 percig!