Még el sem kezdődött a vizsgaidőszak, de mi már a végére gondolunk. Még itt sincs igazán a tél, de lelki szemeinkkel már látjuk a tavaszi virágzást. Még a karácsony sem múlt el, de már érezzük a farsangi, karneváli hangulatot.

Ezért várjuk lelkes instruktorok jelentkezését, akik velünk együtt már nagyon készülnek a 2016-os év első eseményeire.

Mik is ezek?

Miután olyan sokat tanultunk, magoltunk, szükségünk lesz egy estére, amikor minden vizsgánkat megünnepelhetjük. Ehhez egy lelkes főszervezőpáros hiányzik, akik megszervezik nekünk ezt a felejthetetlen felejtő estét, a 2016-os Téli vizsgafelejtőt.

Tavasszal nem csak a fák mutatják meg virágos oldalukat, hanem mi is szabadon engedhetjük művészi énünket a Tavaszi Fesztivál keretein belül. Ehhez keresünk egy olyan szervezőpárost, akik már legalább 2 éve instruktorok, azaz a Képzelet Képzésében vagy előtte képződtek és szívesen csempésznének egy kis kultúrát a mindennapokba.

A tavasz megkoronázásaképpen igazi karneváli hangulat járja át az egyetem összes hallgatóját egy csodás estén, ami nem más, mint a Semmelweis Karnevál. Ehhez szükség van egy főszervezőre az IÖCS oldaláról is, hiszen a négy diákszervezet (IÖCS, HÖK, ISAS, DSVS) közösen rendezi ezt az eseményt. Ezért ide olyan instruktort keresünk, aki legalább 3 éve, azaz a Digitális világban vagy előtte képződött, rendelkezik vezetői tapasztalattal, illetve a nyelvtudását is szívesen használja a külföldi diákszerevezetekkel való kommunikáció során. Ha van olyan ismerősöd, aki szívesen indulna HÖK oldalról, az sokban megkönnyítheti a tervezést, gondolkodást.

Jelentkezz bátran, ha bármelyik esemény felkeltette az érdeklődésedet, ha ki akarod magad próbálni komolyabb feladatokban is, ha tele vagy energiával és lelkesedéssel!

A pályázatokat december 6. 22:22-ig várjuk a palyazat@iocs.hu-ra!

Egy kis segítséget a pályázat íráshoz, itt találsz.