A végtelennek tűnő telet hamarosan rövidre zárja a tavaszi rendezvényáradat, mely újra és újra kimozgat minden instruktort a téli barlangjából, és tölti fel a naptárát jobbnál jobb programokkal.

Előfutárként érkezik a Karneváli feliratkozó gyűlés február 1-jén a Nagyvárad téri Elméleti Tömb Barna előadójában 18 órától, mely után koccinthatunk 20 órától a Téli Vizsgafelejtőn az Illegál nevű vendéglátóipari egységben.
A Téli Vizsgafelejtőt Rausch Eszter szervezi az instruktoroknak.

Az átmulatott éjszaka után reméljük a néphagyomány szerint kijön a medve (és az instruktor) a barlangjából, nem látja meg az árnyékát és ezért kint marad a természetben, tehát megérkezik a TAVASZ.

Február 14-én 17 órakor az ünnepélyes megnyitóval a Nagyvárad téri Elméleti Tömb dísztermében elstartol a 2018-as Instruktorképzés.

A mozgalmas tavasz legnagyobb rendezvényeként, a Nemzetközi Semmelweis Karnevál március 10-én vonultatja fel hagyományokhoz híven a nemzetek konyháit. A karnevált idén Bukovszky Bence és Latin Viktória szervezik Nektek.

A kulturális színfoltként érkezik a Semmelweis Tavaszi Fesztivál március 20. és 21. között, melyet az IÖCS oldaláról Mocsonaki József és Szopori Kata szerveznek műkedvelő és nem csak műkedvelő egyetemi polgároknak.

A Semmelweis Tavaszi Fesztiválra kiírt pályázatra nem érkezett a meghatározott feltételeknek megfelelő pályázat, így a vezetőség kérte fel a szervezőket.

Sok erőt kívánok a szervezőknek és a rendezvényeken segítő instruktoroknak!