…mi viszont nem, ezért volt muszáj múlt héten rendet raktunk az IÖCS irodában. Ha a szekrényen keresztül átléptünk volna Narniába, valószínűleg akkor sem találtunk volna ilyen mennyiségű papírt az előző évek rendezvényeiről.

Az emlékekben és a régiek tapasztalataiban elmerülve egy picit megakadt a pakolás, így kívülről már nem is rendrakásnak, hanem káoszcsinálásnak tűnhetett a ténykedésünk.  Miután már elhangzott az összes „Ó, ez volt az én táborom!”, „Nézd, a két évvel ezelőtti bál!” , „Ekkor képeztünk először!”és társai felkiáltások, megváltunk a kevésbé fontos papíroktól, és pontosan, szépen, sorban, mindenki számára átláthatóan visszapakoltuk a fontos irományokat a polcokra, a nekik megfelelő mappákba.

Ezután következett az 5-ös szekrény, ami egyszerűen nem engedte meg, hogy kidobáljuk belőle az előző évek foltjait. Azt mondta, hogy még vár a gazdáikra. Ha valakinek még hiányzik egy emlékfolt az életéből, jelentkezzen ;)

Ezután már csak egy laza vizsgajelentkezés és a zöld szörny megetetése volt hátra,majd végül, de nem utolsó sorban visszakerült a kis hűtőnk is a szokásos helyére.

Az A37-ben is körbeszaglásztunk, de úgy gondoltuk, hogy ehhez a feladathoz már nem vagyunk elegen.

Vicces és hangulatos 2 órát töltöttünk együtt, de bízom benne, hogy egy évig minden kis fontos dolgunk a helyén marad, és nem állnak neki bújócskázni velünk ;)