Ezeken a szép, napsütéses őszi napokon mindannyiunknak eszébe jutnak a nyár IÖCS-ös emlékei, a gólyatábori forgatag. Így nem is csoda, hogy október 9-én kedden, az első kötött beszélgetésen a gólyatáborról is többen kérdeztetek.

Beszélgettünk a tábor történéseiről, a változásokról és újításokról. Szó volt a báli és tábori gebinek működéséről és kínálatáról. Megtudtuk, hogy mennyi instruktor tevékenykedik a háttérben azon, hogy az új gebin kiszolgálási rendszer létrejöjjön. Beleástuk magunkat az IÖCS történelembe is, hiszen kiderült, hogy ebben az évben kerül megrendezésre a 49. Semmelweis Gólyabál.

És végül, de nem utolsó sorban bemutatkoztak azok az instruktorok, akik a 2019-es évben vezetőségbe terveznek jönni. Suszterics-Fülöp Noémi az elnöki, Bódis Bendegúz pedig az alelnöki pozícióért szeretne indulni. Bartek Virág és Gátsik Lili egy képzést álmodtak meg a következő évre. Eszenyi Zsófi pedig a gólyatábor egyik főszervezője szeretne lenni.

Mint látjátok, vannak még megválaszolatlan kérdések, hiszen kíváncsian várjuk, ki szeretne még tábort szervezni, illetve ki lesz az 50. Semmelweis Gólyabál szervezőpárosa! Reméljük, a következő kötött beszélgetésen ezekre a kérdésekre is választ kapunk!

Ha álmodoztál már azon, hogy egyszer Te teszed fel a diszkó gömböt az aulában, vagy több száz gólyának szeretnél levelet írni, vagy csak merült fel benned kérdés, keress minket bátran, vagy találkozzunk a következő kötött beszélgetésen!

Várunk Téged is október 30-án kedden a NET aulájában a második kötött-kötetlen beszélgetésre, ahol szívesen válaszolunk majd minden kérdésedre! Ha már most vannak a fejedben kérdések, de félsz, hogy addigra elfelejted, kérlek töltsd ki ezt a kérdőívet.