Nem rég hagytuk magunk mögött a Gólyatábor mámorító hat napját,  és ugyan kopogtat már a tanév az ajtónkon, mi instruktorok mégis egy nagyon hírös és jubileumi eseményre készülünk, ami nem más, mint a 15. Jubileumi Hirös Nagy Közös Ökörsütés, amit immáron tizenötödik alkalommal szervez meg együtt két egyetem hallgatói szervezete; az IÖCS és a BME-VIK SSSL. Az idei Ökörsütés témája nem más, mint a magyaros, így mindenkit jobb ha előre előkészíti pödrös bajuszát, karikás ostorát és bő nadrágját, hogy ne lógjon ki  tömegből.

A hagyományokhoz híven lesz ökör és sok más finomság, emlékpóló és egy óriási buli is, amelyről a Soerri & Poolek, Walcus és IÖCS DJ-k sora gondoskodik majd.

Akik pedig a rendezvény létrejöttében segítenek, azaz gebinfőnökeink az IÖCS részéről:


Cirkáló – Keller Tamás “Krúz”
Dekor – Vincze Vivien
Funky büfé – Horváth Bence
Funky team – Jóni Dávid
Hosszú pult – Pásztor Borbála
Jegy – Ollári Domonkos
Kajafunky – Szabó Fruzsina
Kapu – Solymosi Tibor
Ökörosztó – Buga Réka
Piabeszer – Lipusz Beni, Nahaji Isti
Piafunky – Nagy Gábor
Piaraktár — Vékony Veronika
PR – Honéczy Dávid
Ranger – Grizner Gyula
Ruhatár – Forgách László
Sörbár – Young Krisztina
Széles pult – Szmodics Bálint
Tesco – Prigya Jutas


Ha szeretnél velünk együtt kitenni 6 ökörnyit, nincs más dolgot, mint követni a facebook eseményt és beszerezni belépődet.

Amennyiben szeretnéd előre  bebiztosítani a helyedet, nincs mit tenned, mint ellátogatni az EOK, vagy a NET épületébe és megváltani belépődet. Ha csak simán bulizni szeretnél az alapjegy, ha szeretnél emléket is, akkor a pólójegy, ha egy jót enni,akkor az ökörjegy, ha pedig mindent egyszerre, akkor a kombójegy lesz a te válsztásod! További részletekért látogass el a facebookra.

Gyere és hozd el velünk a tábori hangulatot szeptember 16-án 17 órától a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba!

Ottali