Számos indokot sorolhatunk, miért jó instruktornak lenni. Ott vannak például a bulik, amik megszínesítik az egyetemi éveinket. Vagy a felejthetetlen csapatépítések, hogy mindig van, aki a könyvtár előtti padokon kávézzon velünk tanulás helyett. Mert megtanultunk sört csapolni, meg azt, hogy mi az a csapatás…

Van azonban valami, amiért különösen nagyon jó instruktornak lenni: Akárhányan leszünk, akármennyire hajtós a suli/munka/élet, mindig jól esik találkozni egy társunkkal, megkérdezni hogy van, beülni egy sörre. Az eddigi évekhez hasonlóan idén egy külön rendezvényt is szentelünk ennek az érzésnek. Talán Te is hallottál már róla, Pán Instruktor Pikniknek, vagy röviden PIP-nek nevezzük. Mint minden valamirevaló rendezvénynek, természetesen ennek is van facebook-oldala, erre itt igazolhatsz vissza.

Ez az a buli, ahol minden instruktor leülhet egy sörre, beszélgethet régi barátokkal, örülhet a tábori gebinek finomságainak, vagy befejezheti a még hiányos tábori imidzsét. Ezen felül idén a sportok és a harry potter rajongóinak is próbálunk kedvezni, így ha eljössz Te is kipróbálhatod milyen egy hamisítatlan mugli kviddics meccs;-)

Ahhoz viszont, hogy idén, augusztus 5-én a Népligeti Sporttelep ismét boldog, gondolatokkal, tervekkel teli instruktorokkal teljen meg, Rád is szükségünk van!

Gyere el a Vajda Péter utcai Semmelweis Sporttelepre és ünnepeld velünk azt, amiért Neked jó instruktornak lenni!

Ölel addig is:
FafiLillaHangaLillusSáriLudiRebiÖrs