Közeleg a vége – indul a jelentkezés

Habár mindenki agya száz százalékon pörög, és vizsgától vizsgáig éljük életünket, már mindannyiunk szeme előtt ott lebeg az a nem is olyan távoli időpont, amikor utoljára jövünk ki a Mikszáth téri Könyvtárból – és legalább fél évig – nem is megyünk vissza oda többet. Amikor végre nem kell ébresztőre kelni, lehet aludni egy kicsit tovább, vagy büntetlenül lenyomni a “Szundi” gombot a telefonunkon.

Az IÖCS-nek van egy kíváló hagyománya, amivel le szokta zárni az aktuális vizsgaidőszakot. Két lelkes jelentkező megszervez egy hétvégét, ahol az instruktoroknak nincs más dolga, mint jól érezni magukat. Amikor először voltam vizsgafelejtőn, rendegeteg instruktor jött le – ha csak egy napra is -, hogy eltöltsön a többiekkel egy kis időt úgy, hogy ne legyen éppen semmilyen tábor, bál, képzés, jegyzetbörze stb. Mert így tudjuk igazán megismerni egymást. Talán ezért is jött létre anno ez a neves esemény.

Idén is lesz, ezzel nem lepünk meg senkit, azt hiszem. Szekerka Luca és Tilly Tomi vállalkoztak arra a feladatra, hogy szerveznek nekünk egy hétvégét, ahol együtt lehetünk, ahol bulizhatunk, beszélgethetünk napozás közben, és nem kell közben hűtőt cipelni a hátunkon, 500 műanyag poharat egyensúlyozni a kezünkben – csak lógatni a lábunkat, tollasozni, szúnyogot hessegetni és kikapcsolódni. Azt hiszem, hogy az idei hétvége tökéletes lesz ezen “funkciók” betöltéséhez. Remélem, Veled is találkozunk ott lent! És íme az idei szervezőpáros Neked szóló levele:

Sziasztok!

 

Luca és Tomi vagyunk, idén mi szervezzük a nyári vizsgafelejtőt, juppii :)

 

Tudjuk, hogy még nagyban a vizsgákra koncentráltok, de már nincs sok hátra, és ez pedig azt jelenti, hogy a várva várt közös party is egyre közeleg.:)

 

Szeretnénk, ha idén is egy nagy közös bulizással zárnánk le a vizsgaidőszakot, és erre jún. 24-26-i hétvégén fog sor kerülni. Az idei nyári vizsgafelejtő Százhalombattán lesz megrendezve.

 

Ezen a honlapon találjátok meg a végleges adatokat és itt tudtok jelentkezni:

 

https://sites.google.com/site/nyarivizsgafelejto2011

 

Mi már nagyon izgatottak vagyunk és szeretettel várunk minden egyes instruktort!!!:)

 

Lucus & Tomi

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük