Egyetemünk ebben az évben ünnepli alapításának 250. évfordulóját. Hogy méltón megünnepeljük ezt a jubileumi tanévet, számos színvonalas programmal készül az egyetem a hallgatóknak, az oktatóknak és a nagyközönségnek is. A programsorozatnak a gólyatáborunk is fontos mérföldköve volt, most azonban a tábor után egy újabb esemény veszi kezdetét, amely nem más, mint a Semmelweis 250 Nyári Egyetem. 

Az esemény szeptember 04-én kezdődik el, és négy napon keresztül számos helyszínen várják az érdeklődő hallgatókat a különböző programok, előadások és kerekasztal beszélgetések.

A tervezett témák között szerepel egyebek mellett a curriculum megújítása, a nemzetköziség, a történeti és művészeti hagyományok, valamint a magyar orvosi nyelv kialakulása. 

Büszkék vagyunk rá, hogy a programsorozat záró rendezvényét az IÖCs szervezheti meg szeptember 07-én este.

Egy fergeteges hangulatú Hallgatói Záró Estet varázsolunk a Nagyvárad téri Elméleti Tömb dísztermébe, ahova sok szeretettel várjuk az egyetem valamennyi polgárát! 

Akik pedig már most rengeteget dolgoznak azon, hogy méltóképpen zárhassuk le ezt a nagyszabású eseménysorozatot és még a szemeszter kezdete előtt bulizhassunk együtt egy hatalmasat:

Pult – Velky Zsófia

Sörbár – Krizsán Alexandra

Kapu – Zsila Barbara

Ruhatár – Muzslay Eszter

Ranger – Krausz Attila

Cirkáló – Heilmann Tímea

MAKI – Vágo Viktória

Ezúton is köszönjük nekik, hogy elvállalták a felkérést!

Ne hagyjátok ki a Szombat estét, és a többi programot se!

Reméljük minél többen részt vesztek majd rajtuk!

Ha további információt szeretnétek megtudni a jubileumi évről, vagy válogatnátok a rengeteg program közül, keressétek fel a 250. jubileumi év hivatalos honlapját:

https://semmelweis.hu/250/

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük