Vége van-e a tábornak?

Ezt a kérdést nap, mint nap feltesszük magunknak Szőkével. Arra az elhatározásra jutottunk, hogy nincs :) A mi szívünkben legalábbis sosem lesz vége.

Hogy milyen volt a tábor? Zseniális. Többet talán egyikünk sem tud róla mondani, mert hogy egészen őszinték legyünk, még nem tudunk. Sokat gondolkoztunk, hogy mit is kellene írni ebbe a cikkbe, de még nem tudjuk lezárt tényként tekinteni a táborra. Érzelmek tömkelege kavarog bennünk, rengeteg emlékkel és hozzájuk kapcsolódó hangulattal. Rengeteg tanakodás után ezeket az érzelem és emlékfelhőket szeretnénk megosztani veletek, remélhetőleg Bennetek is felidézve hasonló emlékeket.

A felkérések, a találkozások, a ponthatárok, a gólyák, a gólyák, a gólyák és még mindig a gólyák, a levélírás, az iroda az otthonunk, karszalag, folt, póló, Gyere gólya, Tata vár.
A nulladik nap forgataga, a teherautó megérkezése Tatára, a maratoni musical próba, a forró paprikás krumpli és az olvadó tányér harca, (az együttalvások).
Az első napi ébredés, mindjárt itt vannak a Gólyák, 7:32-es vonat, 9:00-re mindenki a Gödörben, színszivárvány, közös játék, a vonatút, a kommandó, a köszöntő, a csodálatos musical a Szent Máj Kórház lakóiról, az avatás, a tűzijáték, az első gebinnyitás.
Az első reggeli idill, a fórum magasztos hangulata, az első ebéd, az akadályverseny, indulók tengere, az avatások, retró party.
Az első közös tábortánc, a sportnap, a bemelegítés, az ószeresek, a vurstli jegyek, Macskanő!Pókember! Wattancsu! FunkyChicken!, a sátrak felállítása, a megnyitó, kreativitás, koncertek, tóga party.
A séta, a séta, a séta, a délelőtti beszélgetés, strand, víz, tigris, jó idő, pihenés, csoportfoglalkozás, 2000=40×50.
Kooperálunk, 5000 vizilufi, az utolsó ebéd, a zene, a klip, KÖSZÖNJÜK!, színesszeretetfüzet, az utolsó maratoni gebinnyitás, szóda, máris 8:00 óra.
Ébredés, pakolás, gulyásleves, az utolsó tatai tábortánc, sziasztok, vonatút, pakolás, teherautó.
És az az utolsó három perc Tatán, amikor újra teljesen üres a tábor. A pesti visszapakolás.

Kaotikus és boldog. Ez jut eszünkbe, ahányszor végigolvassuk, amit most összegyűjtöttünk a teljesség igénye nélkül. Érdemes volt belevágni! Köszönjük szépen mindenkinek a bizalmat és a támogatást!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük