Úgy indultunk neki a 2014. évi Karnevál szervezésének, hogy mindent elölről kezdünk. Új helyszínt keresünk, más stratégiákat követünk, új gebineket találunk ki, szóval egy teljesen más rendezvényt álmodtunk meg, mint az eddigiek… A telefonok sora, az e-mail váltások tömege és az új lehetséges helyszínek bejárása után tudomásul kellett vennünk, hogy mégsem lesz olyan egyszerű dolgunk.

Ezért most új hozzáállással, és ha lehet még nagyobb lelkesedéssel vetettük bele magunkat abba a helyzetbe, hogy a Semmelweis Karnevál március 14-én a NET-ben lesz. Itt a saját terepünkön, de változatlan célokkal szeretnénk újat, szépet, emlékezeteset és igényeset alkotni. Valami olyat, amire büszkék lehetünk. Apró lépesekkel haladva, most már biztosan kimondhatjuk, hogy LESZ KARNEVÁL!!! :)

Lesz karnevál az IÖCS-HÖK-ISAS-DSVS szervezésével!
Lesz karnevál a szépen felöltözött emberek tömegével!
Lesz karnevál témával, gebinekkel, velünk!
Lesz karnevál lélekkel, örömmel, büszkeséggel!

Ennek megfelelően már nagyban dolgozunk a háttérben, a gebinfőnökök felkérése jelen pillanatban is zajlik. A téli vizsgaidőszak végét jelentő feliratkozó gyűlésen (január 31. péntek, 16.00 óra – EOK, Békésy György terem) Te is jelentkezhetsz a gebinekbe, a témát is megtudhatod és így februárban már közösen indulhatunk neki a nagy szervezkedésnek :)

Mi már nagyon várjuk! És te? :)

Palotay Lilla és Szigeti Szilárd