Zsúfolt tavasz – új lehetőségek

Sok éve már, hogy nyári és téli vizsgafelejtőket rendezünk, és sok éve annak, hogy ilyenkor a főszervezőt jelentkezők közül választjuk ki. Ezen elgondoláson továbbhaladva egyik tervünk, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén még több program szervezőjét benyújtott jelentkezések alapján kérjük föl. 2011 első felében így szokatlanul sok rendezvény főnöki posztját hirdetjük meg – nekünk is izgalmas lesz az új felállás!

Egy program főszervezőjének lenni nem kis felelősség, rengeteg feladattal jár és sok időt kell ráfordítani, az alábbiak esetében a vizsgaidőszak alatt is. Ezért szeretnénk arra kérni, hogy ezt is vedd figyelembe, mielőtt elhatározod magad, és írsz nekünk.

Most egy olyan programcsokrot adunk Neked, amit téli és tavaszi rendezvények alkotnak. Első ilyen programunk a Téli Vizsgafelejtő, ami 2011. január 28-30-a között kerül majd megszervezésre.

A tavasz sem telik el nyomtalanul. A tavaly nagy sikert aratott, HÖK és IÖCS által közösen megszervezett Semmelweis Karneválnak is az említett módon szeretnénk az IÖCS-ös főszervezőjét megtalálni. A 2011. március 3-ára tervezett rendezvény további részletei a HÖK-kel még egyeztetés alatt állnak, ugyanakkor a szervezést már el kell kezdeni. Ezért szeretnénk, ha minél előbb meglenne az a valaki, aki újra karneváli hangulatot varázsol a NET falai közé, magára zúdítva ezzel egy kisebb szekérnyi feladatot és föláldozva téli-tavaszi szabadideje nagy részét. :)

Egy másik nagyszabású és hosszabb lélegzetvitelű rendezvény, a Kulturális Napok összes posztja is szabad préda. Idén is a HÖK-kel és a Korányi Frigyes Szakkollégiummal karöltve rendezzük meg a programsorozatot, ám új elv szerint: minden alrendezvénynek három főszervezője lesz a hatékonyabb együttműködés érdekében. A meghirdetett posztok közül minden jelentkező kiválaszthatja a szívéhez legközelebb állót, az új rendszernek köszönhetően valóban széles palettáról!

Az öt jól ismert alrendezvény a következő:

  • Versmondó és Kazinczy Szép Magyar Beszéd Verseny
  • Virtuózok Viadala – zenei est, párbaj hangszerekkel
  • Művész – Mozgás, Egyéni és Csoportos Táncverseny
  • Semmelweis Csütörtök – beszélgetés színházról, drámáról
  • Kulturális Napok Gálaest – a programsorozat koronája, műsor a díjazottak legjobbjaival és elegáns büfé az IÖCS szervezésében.

Ha inkább a technikai háttérben szeretsz segíteni, és kipróbálnád a szervezői képességed, akkor két posztunk is van számodra: idén először pakolófőnököt keresünk az egész rendezvénysorozatra. Ez nem kis felelősség, ugyanakkor izgalmas kihívás és igen fontos szerep. Ehhez hasonló lehetőség a büféfőnöki feladat, melyhez a Gálaesten kívül az összes rendezvény tartozik, így szintén kulcsszerepet játszik a szervezésben.

Mielőtt írnál nekünk, íme egy kis segítség a jelentkezéshez – ezt érdemes elolvasnod. Ha valamelyik programról még érdeklődnél, vagy már egyből elnyerte a tetszésedet, írj nekünk a zsufolttavasz@iocs.hu email címre 2010. december 15-ig!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük