Választást előkészítő beszélgetés vol.1.

Túl vagyunk az első választást előkészítő beszélgetésen. Nem voltunk túl sokan, de annál jobb kérdések hangoztak el az alatt az egy óra alatt, amit eltöltöttünk együtt a tanácsteremben.

Kérdeztük a jelölteket, hogy mi motiválja őket a vezetőségi tisztségért való indulásban, milyen dolgokat változtatnának az adott programon, mit szeretnének elérni. Egyetértenek-e azzal a gondolattal, hogy jövőre minél több dolgot szeretnének kiadni, és tesztelni, hogy így működik-e a rendszerünk. Az indulók egységesen egyetértettek abban, hogy nem szabad hagyni elsikkadni a szerkezeti átalakításról folytatott beszélgetések gondolatait, mindenképp oda kell figyelni.

És hogy kik voltak, akik indulóként jelentek meg?

Elnöki tisztségért: Szarvas Gábor “Bogár”
Alelnöki tisztségért: Hegedűs Orsi (ÁOK)
Képzésfőnök: Takács Tamás – pár nélkül egyelőre
Táborfőnök: Füsi Katalin és Szilágyi Dániel Örs
Bálfőnök: Hegedűs Orsi (FOK)

Szó esett arról is, hogy idén lesz-e aláhúzás, vagy bármi ehhez hasonló módszer. A válasz az volt, hogy nem! Ha valaki kíváncsi bárki véleményére, akkor kérdezze meg, tőlem, az indulótól, bárkitől, akinek ad a véleményére. A frissek választáson tapasztalt tanácstalanságával viszont kezdeni kell valamit, ezért a választáson idén nagyobb teret kapnak az indulók felé feltehető kérdések.

Ezeket a választást előkészítő beszélgetéseken is fel lehet tenni, amire mindenkit várunk szeretettel! A következő most szerdán kerül majd megrendezésre!

Remélem, ott találkozunk!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük