Választást előkészítő beszélgetés vol.2.

Október 17-én volt a második beszélgetésünk, ahol már egészen sokan voltunk. Most a résztvevők is több kérdéssel érkeztek, ezért egészen hosszan, több mint két órán keresztül élveztük egymás társaságát.

Nem csak a jelöltekhez érkeztek kérdések, hanem egymáshoz is. A képzésről és a táborról beszélgettünk főképp, ezen belül is, hogy mennyire lehet képzésfőnökként beleszólni egy képzéscsoport életébe, mennyire lehet betartatni velük azokat a kereteket, amiket a két képzésfőnök és a vezetőség határoz meg az adott évre.

A táborral kapcsolatban arról beszélgettünk, hogy vajon megfelelő-e még ez a táborprogram a gólyák mostani generációjának, vagy szorul-e lassan kisebb-nagyobb változtatásokra.

A jelöltek személyében azóta nem állt be nagyobb változás, csak annyi hogy Hegedűs Orsi megtalálta a párját, akivel el szeretne indulni a bálért, aki pedig nem más, mint Ádámi Lilla. Az összefoglalót az előző beszélgetésről itt találod.

Szinte biztos, hogy velük is találkozhatsz majd a következő találkozón, ami jövő hét szerdán, november 5-én lesz, 18:00 órai kezdettel. Erre a találkozóra maradt néhány kérdés az előzőről, amire már nem jutott idő, mert ránk zárták a NET ajtaját. Ezek a következők: Milyen a jó vezetőségi illetve hogy mi volt a visszatartó erő, hogy elinduljon bárki választáson, akiben meg volt az elhatározás, akár csak egy kicsit is? Ha van véleményed ezekről a kérdésekről, akkor szerintem érdemes eljönni!

Reméljük, ott találkozunk.

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük