Egy email, ami nem jutott el mindenkihez!

A központi levelezőrendszerben történt hiba miatt, az utolsó emailt nem mindenki kapta meg. Erről a minap kaptam értesítést, hogy sok levél ragadt be! Itt olvashatjátok, hogy mit tartalmazott az email!

Beköszöntött az október, ami rengeteg programot hozott magával nekünk. Sok lelkes szervező tevékenykedik a háttérben, hogy ismét csodálatos őszi „idényünk” legyen. Ezekből a programokból szeretnénk ízelítőt ajánlani Neked!

Most, hogy elköszönt a nyár, közeleg egy csodálatos gólyabál! Ez az este sok lehetőséget és élményt fog kínálni, mi ezek közül csak egyre hívunk, és reméljük sokan hallgattok szavunkra. Mindenkinek, aki tud és/vagy szeret táncolni, aki szeret szerepelni, vagy csak szeretne pár IÖCS-össel jókat gangelni, annak az INSTRUKTORTÁNC megtanulása és előadása a Gólyabál estéjén óriási élménynek fog bizonyulni.

Ha attól félsz hogy sok idődet elveszi, valamennyire jogosak a félelmeid. Hetente 1-2 alkalommal (lehetőségeidtől függően) lesz próba, de minden héten tartunk egy ismétlő próbát is:), szóval remélhetőleg ez nem lesz akadály. Ellenben a remek hangulat egyértelműen garantált.

Az időpontok:

• Hétfő – 17.00-19.30
• Csütörtök – 17.00-19.00 (T. Bálint) és 19.00-20.30 (Sz. Anna)
• Vasárnap – 19.00-20.30

Az első próba időpontja OKTÓBER 4, csütörtök. Találkozzunk 18 órakor a Nagyvárad téren a Madárnál! Szeretettel vár: Anna & Bálint

Október 11-én ismét megrendezésre kerül egy fergeteges IÖCS klub. Szabó Zsófi és Tamássy Zita az Oktoberfest hangulatát szeretnék nekünk a Schönherz kollégiumba varázsolni! Bővebb információk:

Willkommen im Klub!


https://www.facebook.com/events/392369290836803/

Lesz még lehetőség x-et szerezni, ha nem tudtál feliratkozni a gólyabáli gebinekben. Október 18-án lesz egy nagy raktárpakolás, ahova várunk szeretettel.

https://www.facebook.com/events/284198281682022/

És ha ez még nem lenne elég – reméljük, nem az – akkor várunk szeretettel a 2012-es Gólyabálra, ami egy cirkuszi forgatag hangulatával szeretne vidámságot varázsolni a NET komor falai közé.

https://www.facebook.com/SemmelweisGolyabal
https://www.facebook.com/events/419874568061395/

Már csak egy hónap…


https://golyabal.iocs.hu/

Reméljük, felkeltettük az érdeklődésedet és minél több programon találkozunk veled!

Addig is kevésbé esős, szép októberi napokat kívánunk Neked!

Egy hozzászólás “Egy email, ami nem jutott el mindenkihez!&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük