PROGRAMVÁLTOZÁS!! — Úgy látszik, az idei IÖCS klubokat sajátos szellem kísérti: technikai és engedélyezési okok miatt ismét halasztanunk kell az IÖCS klubot! Szerencsére már megtaláltuk a megoldást: a végleges időpont és helyszín így 2011. október 21. (péntek), Balassa Kollégium (Tömő) nagyterme. Mivel a teremhasználatot este 8-tól kaptuk meg, ezért a pontos kezdés érdekében gyülekező 19:45-től a kollégiumnál! Várunk sok szeretettel: Márti és Panni :)

= = = = =

Végigpakoltad, végigtomboltad, végigwattancsuztad a Gólyatábort, eladtál egy tonnányi könyvet a Jegyzetbörzén, százkilós ökröket forgattál félkézzel az Ökörsütésen és vitorlát bontottál a Dunán?

Egy picit- de tényleg csak picit- elfáradtál és lenne kedved szusszanni egyet baráti körben?

Furdalja az oldaladat a kíváncsiság a  közelgő Gólyabállal kapcsolatban? Kérdések tömkelege tódul a fejedbe, ha azt a szót hallod, hogy Választás? Tele vagy élményekkel, feszítik a fejed az új ötletek, kérdések, meglátások, amelyeket szívesen megosztanál? Vagy egyszerűen csak úgy gondolod, hogy egy jó buli sose rossz, és mókázásból túl sok (na olyan nincs)?

Ha a fenti kérdések akármelyikére (vagy mindegyikére) egy apró mosoly vagy a bólogató izmaid automatikus  működésbe lépése volt a válaszod, akkor minden kétséget kizáróan, október 17-én hétfőn 19 órától a Markusovszky (Rezső) Kollégium pincéjében Neked is ott a helyed az IÖCS Klubon, ahol a legújabb játékokon és rengeteg kacagáson kívül elmés témákkal, nagy beszélgetésekkel, mindennapi betevővel,  hajnalig tartó dáridóval és még sok meglepetéssel várunk Téged.

Vigyázat, az este folyamán bármikor orvul az emberre törhet a nevetőgörcs, ami ellen -mint tudjuk- a legjobb védekezési mód a támadás, készüljetek hát mindannyian egy kiváló „Székely és a fia…” felütésű viccel és persze edzetek az arcizmaitokra!

Ott találkozunk!

Gasparovszky Márti & Bajnok Panni