Kötött beszélgetés vol.1.

Lezajlott az első kötött beszélgetésünk. A körülbelül 30-40 fővel a tanácsteremben üldögélve gondolkodtunk közösen, hogy ki mit lát problémának. Ez a beszélgetés csak erről szólt, mert úgy gondolom, és ebbe a jelenlévők is egyet értettek, hogy az alternatívák érdemi tárgyalásához az kell, hogy lássuk a tényleges problémákat. Ennek szenteltük ezt a két órás beszélgetést, ami szerintem nagyon produktív volt.

Hogy miket gyűjtöttünk össze?

Íme:
– vezetőségi munka, habár szerethető, de nem kecsegtető a mennyisége miatt
– sok feladat nem kerül kiosztásra, amit nem feltétlenül kellene vezetőségi tagoknak elvégeznie (pl. kajabeszer)
– nincs indulo a választáson

Sok mindenről esett szó, például a különböző betűk működéséről, vagy a visszajelzés hiányáról, minőségéről, de ezekről kicsit kevesebbet beszélgettünk, mert nem tartozott külön a témához, amik természetesen nem a témák komolyságát volt hivatott mutatni, hiszen bármelyik megérne egy külön beszélgetést is.

A találkozó végén megegyeztünk, hogy a következő találkozónk szeptember 11-én lesz, 18:00 órakor a Tanácsteremben. A következő találkozóra megígértük, hogy összegyűjtjük, milyen feladatokat tudnánk kiadni, amit szívesen végeznének az emberek. Mindamellett, hogy mi elgondolkozunk rajta, Nektek is el kell át kell gondolni, hogy mit csinálnátok szívesen közülük.

Remélem, találkozunk legközelebb is!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük