2018. november 15-én megtartottuk éves tisztújító közgyűlésünket.

Ezen az eseményen lezárásra kerül egy év, de azonnal el is kezdődik a következő. Azonban a kettő között érdemes szánni néhány percet a mögöttünk álló időszak áttekintésére. Évértékelő beszédében Bolditól a következő gondolatokat hallhattuk:

“IÖCS pályafutásom alatt nem láttam ekkora erőt és összefogást az instruktorságban, mint a gólyatáborban idén.  Szeretném, ha az esetleg csak a gólyatáborban begyulladó tűz és szeretet az IÖCS iránt még mindannyiótokban égve maradna, hiszen az IÖCSnek amíg itt vagytok szüksége van rátok, instruktorokra. ” 

És bár nehéz összefoglalni egy egész évet néhány szóban, biztos vagyok abban, hogy az ott elhangzott pár sor hallatán megannyi emlék, élmény és tanulság jutott eszünkbe, amit a 2018-as IÖCS évből őrzünk.

Az éves gazdasági beszámolót Koch Krisi prezentálta nekünk, a beszámolót a közgyűlés szavazással elfogadta. Felolvasásra és elfogadásra került az ebben az évben seniorrá avatódott instrukorok névsora is.
Megválasztottuk a Felügyelő Bizottság tagjait. A szavazás alapján ők nem mások, mint Ludányi Zsófia és Eke Csaba. A bizottság elnöke pedig Palotay Lilla lett.

Ezt követően hallhattuk a vezetőségbe induló instruktorok bemutatkozó beszédeit arról, hogy mi motiválja őket, miket szeretnének elérni és hogy miért jelentkeztek erre a pozícióra. Majd megválasztásra került a 2019-es év vezetősége. A szavazás eredménye a következő lett:

-Képzésfőnökök: Bartek Virág és Gátsik Lili

-Táborfőnökök: Csik Szimonetta és Eszenyi Zsófia

-Bálfőnökök: Barna Nikolett Anna és Nádai László

-Alelnök: Bódis Bendegúz

-Elnök: Suszterics-Fülöp Noémi

 

Köszönjük, hogy eljöttetek és megtiszteltétek ezzel az elmúlt év munkáját és lendületet adtatok az következő évnek. A frissen megválasztott vezetőség nevében szólva kijelenthetem, hogy türelmetlenül várjuk a közös munkát és végtelen sok energiával csobbanunk bele az előttünk álló megannyi feladat tengerébe. És hogy mi vár ránk még ez után? Következő cikkünkben erről is olvashattok majd!