Néhány nappal ezelőtt, pontosan 2014. november 13-án, ahogy ment le a nap úgy szaporodott az instruktorok száma a NET, azon belül a díszterem környékén. Ezen a napon sikeresen lezártuk a 2013-2014-es IÖCS évet, melynek megkoronázására meghallgattuk Orsitól az év gazdasági beszámolóját, majd elfogadtuk az idén avatott seniorok névsorát.

Megtiszteltetés számunkra, hogy minden évben egyre több idősebb senior ajánlja fel az IÖCS számára a jövedelmének az 1%-t, köszönjük ezúttal is Nekik, hogy ennyi év távlatából sem felejtenek el minket, az IÖCS-öt.

Az évet Örs búcsúztatta, szavai emlékeztettek minket, hogy ne felejtsük el magukban is végiggondolni, értékelni az évet, hiszen így tudunk igazán örülni az elért sikereknek, illetve tanulni a hibáinkból.

Ezt követően megválasztottuk a Felügyelő bizottság tagjait, akik nem mások, mint Hegedűs Orsolya és Szarvas Gábor „Bogár”, a bizottság elnöke pedig Szécsényi-Nagy Balázs lett.

A következő évi vezetőségbe szívesen munkálkodó instruktorok rövid bemutatkozó beszéddel készültek, melyben elmesélték, hogy mi a motivációjuk, milyen feladatokat láttak el eddig, hogyan szeretnék megvalósítani az általuk vállalt posztot. A beszédek végeztével elkezdődött a szavazás, melynek eredménye a következő lett:

képzésfőnökök: Molnár Rebeka és Szilágyi Örs

táborfőnökök: Kárpáti Fanni és Palotay Lilla

bálfőnökök: Barki Lilla és Parrag Hanga

alelnök: Szak Sára

elnök: Ludányi Zsófia

Köszönjük annak a közel 120 instruktornak, akik eljöttek és Velünk együtt zárták az előző, majd nyitották a következő évet. Sajnálom, hogy nem töltöttük meg a díszterem kényelmes székeit, de úgy gondolom, hogy már az is öröm, hogy az előző évhez képest ennyi résztvevő jelen volt, remélem ez a jövőben csak növekedni fog.

A frissen összeállt és megválasztott új vezetőség nevében bizton állíthatom, hogy nagy lelkesedéssel állunk neki a 2014-2015-ös IÖCS évnek és izgatottan várjuk az év során elénk gördülő örömöket, kihívásokat. Azon leszünk, hogy minden instruktornak sikeres, felejthetetlen éve legyen, ami során el tudja érni azokat a célokat, amiket egy-egy rendezvény előtt megálmodik magának vagy csapatának.