Az IÖCS és a BeatPassion DJ Team bemutatja – „DJ Képzés 2010”

Örömmel értesítelek benneteket, hogy idén kerül megrendezésre az IÖCS és a Semmelweis Egyetem történetének első lemezlovas képzése. Várunk minden olyan instruktort – elsősorban blasztokat – akik kellő fantáziát és nem utolsó sorban elhivatottságot éreznek magukban, hogy belépjenek a két fekete korong és CD pörgetés világába.

Olyan lányokra és fiúkra számítunk, akiket vezérel a zene szeretete, a szenvedély és nem utolsó sorban az alázat a DJ szakma iránt. A képzés részét némi elmélet, életszemlélet és gondolkodásmód és persze gyakorlat elsajátítása képezi, amelyre a nyár folyamán legalább három alkalommal kerül sor. A képzés lezárása pedig a gólyatábor lesz, amikor is a résztvevők élőben próbálhatják ki a megszerzett képességüket.

A képzés alkalmával találkozhattok és beszélgethettek a hazai zenei világ élvonalába tartozó lemezlovasával, megismerkedhettek a mixelés alapjaival, illetve tárgyalásra kerül néhány jogi kérdés, amelyek ismerete elengedhetetlen a mai lemezbemutató számára. És persze mindez baráti, jó hangulatban, kellemes időtöltés keretében. A három alkalom kijelölése megbeszélés alapján történik majd. Neked semmi mást nem kell tenned, mint e-mailben néhány sort írni magadról, amiben a következőknek kell benne lennie:

  • Miért jelentkezel a képzésre
  • Zenei ízlés világod
  • Hogyan építenél fel egy pörgős és jó hangulatú bulit (több stílus esetén több variációnak is örülünk)
  • Korábbi tapasztalatok a lemezlovasság irányában (iskolai bulik, házibulik)

Várunk mindenkitől egy CD-t, amelyre össze kell állítanotok egy elképzelt buli anyagát 60 percben, audio formátumban (a számok összemixelése nem feltétel).

Bármilyen effektet, technikát, mikrofont és szöveget használhatsz, a lényeg hogy az egyéniséged tükröződjön. A képzésre jelentkezés előfeltétele ez előbbiek mellett:

  • Ritmusérzék
  • Általános zenei ismeret (zenetörténet, műfajok és stílusok)
  • Alapvető PC és audio technikai ismeret (egyszerű hangosító kör felépítése és kábelezési technikái)
  • Jó kommunikációs készség és alapvető illem ismeret

A jelentkezés e-mailben történik, melynek határideje: 2010. május 16. este 22:00

Email cím: szaszim@t-online.hu

Az összeállított anyagokat pedig lezárt borítékban, névvel ellátva adjátok le a Nagyvárad téri IÖCS iroda portájára. Jelige: DJ Képzés 2010

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal a megadott email címen keresztül

Üdvözlettel

DJ Szaszim & DJ Suty

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük