Láttál már Soteológust? Lehet benned is lapul egy! Jelentkezz szerkesztőnek!

Unod már, hogy nincs egy megbízható oldal, ahol minden aktuális információt megtalálsz a tantárgyakról? Unod, hogy ha információt szeretnél az egyetemmel kapcsolatos dolgokról, akkor facebookon kell kuncsorognod? Van egy nagyon jó vizsgasztorid, amit szeretnél megosztani másokkal, hogy tanuljanak belőle?

Nos, ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor van egy jó hírünk számodra. Egy nagy tudásbázis kiépítésébe kezdünk, amely segít a hallgatóknak az egyetem teljesítésében jótanácsokkal és a személyes tapasztalatok átadásával. A legtöbb ilyen célra készült oldal már elavult vagy nem frissül megfelelő ütemben, ezért úgy döntöttünk itt az ideje egy nagy felújításnak! Ez az új, minden tudást összegző oldal a Soteologia.

Célunk egy olyan honlap kialakítása, mely önfenntartó, és az instruktorok segítségével mindig naprakész információkat szolgáltat az évfolyamoknak. Fontos kiemelni, hogy ez a honlap nem csak a gólyáknak fog szólni, sőt! Szeretnénk, ha mind a hat egyetemi kar graduális képzését az első évfolyamtól az utolsóig segítené. Persze nem csak a tananyag lenne benne, az egyetemen kívüli tevékenységek sem maradnának ki. Mind szakmai (mentőzés, klinikai munka), mind a hallgatói szervezeteknél való lehetőségek benne lesznek. Készülünk egy blog résszel is. ahol különféle tapasztalatokat és kérdéseket lehet majd megosztani az egyetemi vagy az egyetem utáni élettel kapcsolatosan. Emellett sok más kontent is lesz az oldalon, melyekre majd később derül csak fény.

Mint láthatjátok egy ilyen oldal elkészítése nem kis munka lesz, így az elkészítéséhez a ti segítségetekre lesz szükségünk. Szerkesztőket keresünk, akik segítenek létrehozni az oldal alapjait, elsősorban a tantárgyleírásokat. Mint ahogy írtuk, szeretnénk, ha minden kar és évfolyam képviseltetné magát, ezért bárki jelentkezhet, aki szeretné a lapot szerkeszteni. Ha csak a weblapszerkesztői tudásotokat szeretnétek megmutatni, akkor is szívesen látunk titeket.

Munkátok természetesen nem maradna elismerés nélkül, a szerkesztői munkát a vele járó dicsőségen kívül X-szel jutalmazzuk! Ha szeretnétek valamilyen módon támogatni az utánatok következő generációkat és az évfolyamtársaitokat akkor eljött a vissza nem térő lehetőség!

Jelentkezzetek minél hamarabb, mert csak limitált szerkesztői helyünk van. A jelentkezést az alábbi e-mail címen tudjátok megtenni: szerkesztoseg@soteologia.hu

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük