Alig több mint két hét, és útra kelünk! Nehéz elhinnünk, hiszen éppen csak hazaértünk a táborból, és az iskolapadba is a minap ültünk vissza… de az élet pörög és nekünk is követni kell ezt a példát, jó egyetemistaként néha nem árt elmerülni a könyvek halmain kívül másban is. Erre pedig azt ajánljuk, ragadjuk meg a sok kínálkozó lehetőség közül a legnedvesebbet: a legendás GÓLYAHAJÓt!

Az eseményre egy karibi kalózhajókat megszégyenítő bárkán, a Szilágyi Dezső téren parkírozó, ám kedvünkért a Dunán elegáns kört bejáró Európa hajón kerül sor, ahol nagyobbat tudsz majd bulizni, mint egy oszcilláló reakció és torok nem marad szárazon, a zene pedig megszégyeníti majd a bécsi szimfonikusokat is. Idén a címnek megfelelően mindenki igazi jólöltözött tengerésszé avanzsálhat egy estére, mégpedig október 4-én.

A férőhelyek korlátozott száma miatt elsősorban a gólyák és a betűinstruktoraik számára biztosítunk jegyet, az ár még kialakulóban, amit a betűk közösen tudnak majd megvenni. Abban az esetben, ha marad üres hely a fedélzeten, természetesen a nem betűs instruktortársaknak is lesz lehetősége velünk tartani.

Keresd betűd kijelölt matrózát, és jelezd mielőbb, hogy jönnél! Gyere csíkosban, vagyis: STRIPE UP!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük