Száz lóerővel támad a nyár

És valóban, nem is akárhogy.

Elsőre talán hihetetlenül hangzik, hogy éppen csak hogy előbukkant a tavasz első napsugara és már a nyarat emlegetjük, de az elmúlt két hétben olyan varázslatosan jó dolog történt velünk, amivel kapcsolatban szinte csoda lenne, ha nem az előttünk álló nyár jutna eszünkbe.

Ez a dolog pedig nem más, mint az az ötvenötszöri őszinte öröm és boldogság, amit hallhattunk a telefonban, amikor felkértük idei tábori főnökeinket. 

Azt kívánjuk, hogy olyan csodás legyen Nekik és leendő csapatuknak ez a Tábor és az odavezető út, amilyennek mindig is álmodták!

Na de, kié is volt az az ötvenöt boldog hang?

A betűfőnököké:

Az A betűé Takács Tamás, a B betűé Papp Emese, a C betűé Tóth Gábor, a D betűé Bajnok Panni, az E betűé Mércz Kitti, az F betűé Borbás Gábor Bobby, a G betűé Czakó Balu, a H betűé Hegedűs Orsi.
Az EKK anyukája Bóta Netti, a FOK-osok betűfőnök párosa Komáromy-Poros Gergő és Fenyő Ati, a GyTK triásza Urbancsok Zsuzsi BizsuHolfeld Márti és Pusztaszeri Zsolti.
Az ETK-s betűket hat lány vigyázza a nyáron, Tóth Annamari (K betű), Pitás Eszti Pita (L betű), Kovács Dóra (M betű), Szász Anna (R betű), Gasparovszky Márti (S betű) és Danka Zsófi (T betű).

A gebinfőnököké:

A Sörözőt idén Oláh Dani veszi a szárnyai alá, a Csillag gebin apukája idén Szarvas Józsi lesz. A Sörsátorért Abonyi Bence felel, Koktélokat pedig Szénási Bogi gebinje keveri majd nekünk.
Idén is lesz Gyros a táborban, méghozzá Szanyi Szilárd gebinjének segítségével, ámde lesz egy kis újítás is, egyelőre úgy neveztük el, hogy Junkfood; ezt a gebint Buday Zolira bíztuk. A Lángos gebint Mohás Anna, a Teaházat pedig Borbély Kriszti viszi idén.
A vízipipákat Szalay Kris szolgáltatja majd nekünk. A Tábor tisztán tartásáért Esze Tomi, a Rangerek-ért pedig Gyánó Marcell felel. A csodaszép dekorációról Pócsik Julcsi gondoskodik, a Joker gebint pedig Ádámi Lilla terelgeti majd. A szebbnél szebb tatai pillanatainkat Langó Peti fogja megörökíteni, a zenés jókedvről pedig Szász Máté Szaszim gondoskodik a táborrádió megszólaltatásával. A Kórház gebinért Kocsis Koppány felel, Pap Kriszti pedig a Raktárt veszi a szárnyai alá.

A programfőnököké:

Majer Reni, Hallgató Móni, Gergely Hunor, Dánielfy Réka, Kustán Hariklia Lica, Pintér Eszti, Bacskai Nóri, Horváth Dani, Pásztor Borsó, Kófiás Eszter Sziszka, Schlőgl Simi, Radics Dóri, Óriás Viktor, Fontanini Dani, Szilágyi Eszti, Csáti Vikó, Fügedi Gergely Füge, Szilágyi Dániel Örs és Sárga Dia.
(hogy ők miért felelősek, azt nem nevezzük nevén, nehogy a szemfülesebb Gólyák meglepetését véletlenül ellőjük)

Tudjátok, mi lesz 15 hét múlva?
Hát A tábor :)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük