A tavasz rejtőző gyöngyszeme, avagy Seniorvacsora 2013.

Végre az időjárás is úgy döntött, hogy tavasz van, de ez minket, instruktorokat nem zavart meg, hiszen már bőven benne vagyunk a tavaszunk sűrűjében. Átéltünk együtt egy izgalmas Karnevált, újabb részvételi rekordot döntött a Tavaszi Fesztivál, a Képzés is a vége felé robog, sőt már a Tavaszi IÖCS Klub is szerveződik a háttérben…

DE!… van egy fiatal kis csapat: Kássa Réka, Papp Noémi, Varga Csenge és Bagita Bence, akik fáradhatatlanul keresik fel telefonon, e-mailben, sőt talán galambpostán keresztül is az országban illetve a világban szétszóródott Seniorokat. Vajon mi másért vállalkoznának ilyen nehéz feladatra, mint hogy megszervezzék nekik a 2013-as Seniorvacsorát! Idén negyedik alkalommal rendezzük meg a vacsorát, ami kapcsán 2010 óta minden évben négy fáradhatatlan fiatal küzd a térerő és az internet szellemeivel, hogy a Seniorok együtt tölthessenek egy estét a naponta vagy épp rég nem látott IÖCS-ös barátaikkal, ismerőseikkel.

 

Kedves Senior!

Amennyiben Téged még nem sikerült elérni, mert a technika ördöge nem engedte álljanak itt is a részletek:

Időpont: 2013. április 19., 19 órától

Helyszín: Rozmaring étterem (Budapest III.ker., szentendrei HÉV Tímár utcai megállójánál, a Duna parton)

Akik már biztos ott lesznek.

A szokásokhoz híven idén is igyekeztek minél kisebb költséggel megrendezni a vacsorát, így idén is 3500.- forintba kerül.

Ha Senior vagy (még nem értek el a szervezők) és szeretnél jönni, kérlek jelezz a seniorvacsora2013@gmail.com e-mail címre.

 

Szeretettel várunk!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük