Lassan végre kitavaszodik és párat pillantva arra eszmélünk, hogy utazunk az áprilisi képzészáró hétvégére.
Ellenben most egy kicsit nem magáról a képzésről illetve a cseperedő instruktorjelöltekről írnék.

Idén is sok szívünknek kedves ember avatódik seniorrá Szolnokon. Ezen a hétvégén szeretnénk megköszönni, meghálálni nekik, hogy itt voltak és vannak nekünk, velünk, mellettünk.
Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy szeretetünket az IÖCS-ben ezer- meg ezerféleképpen kifejezhetjük, de azt hiszem, ez a hagyomány az, amivel a legőszintébb és legkedvesebb ajándékot adhatjuk nekik. Azoknak, akik az elmúlt éveikben értünk voltak.

Mindenkinek van olyan ember itt az IÖCS-ben, aki számára Az Instruktor, aki számára az IÖCS-öt, az instruktor-példát jelenti. Akivel együtt képződtek, akivel először dolgoztak együtt instruktorként, aki a betűfőnöke volt, akitől a legtöbbet tanult emberileg és instruktorilag. És nem kizárt, hogy ez a személy éppen idén avatódik.

Ha Te is részese szeretnél lenni az ő csodájuknak és szeretnél adni nekik valamit ezen a napon, természetesen van rá lehetőséged. Idén is sok lelkes instruktor foglalatoskodik azzal, hogy meglephessük őket néhány kedvességgel, amik habár eltörpülnek amellett, amit mi kaptunk Tőlük, de mindenképp a hálánkat jelképezi.

Ennek egyik eleme a DVD, amelynek elkészítése sok előkészülettel jár, ezért ha ilyen üzenettel szeretnél meglepni valakit, akkor kérlek, gyere be a Szinapszis irodába (ez a NET-ben van a két előadó közt) március 18-21-éig 14 és 18 óra között és keresd Esze Tomit (30 342 0489) és lelkes csapatát, akik segítenek Neked mindenben a felvétellel kapcsolatban!

Illetve szintén e héttől lesz lehetőséged üzenni nekik írásos formában is.

Ha bármi kérdésed van a Senioravatással kapcsolatban, keresd Hegedűs Orsikát (30 521 3515) bizalommal!

 

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük