Tábor 2011 – musical és gólyahír

Sziasztok!

Még a vizsgaidőszak sem ért véget, ezért elég messzinek tűnhet az augusztus, de mi már javában készülünk a Gólyatáborra. Elkezdtük az előkészületeket, hogy idén is egy remek és élménydús tábort varázsoljunk a gólyáknak és persze magunknak, instruktoroknak.

Ebben vállalhatsz oroszlánrészt Te is. Van két alkotóeleme a tábornak, amit szintén el kell kezdeni tervezgetni, ez pedig a Gólyahír és a Musical. Tavaly nagy érdeklődés övezte mindkét pályázatot, ezért úgy gondoltuk, hogy idén sem szakítunk a jó hagyománnyal, és ily módon választanánk ki azokat az instruktorokat, akik elég kedvet éreznek ehhez a két feladathoz.

Hisz emlékszel, mindkét feladat nagy jelentőséggel bír. A Gólyahír segítségével olyan útmutatót adunk a gólyák kezébe az egyetemről, amely rengeteg hasznos információt rejt, néhol humorral fűszerezve. A musicalre is méltán lehetünk büszkék, hiszen évről évre, magas színvonalú darabokon keresztül mutathatunk magunkból egy darabkát, ami után jogosan kérdezik: “Ezt is nekünk csináltátok?!“

Ha Te szeretnél az idei Gólyahír főszerkesztője lenni, írd meg nekünk, hogyan aktualizálnád a tavaly szinte teljesen megújult kiadványt, hogyan vezényelnéd le a folyamatot. Kíváncsiak vagyunk, persze, hogy szerinted van-e benne valami, amit megváltoztatnál, mit tennél még bele, netán mit hagynál ki belőle.

A musical rendezői posztjára egyéni vagy páros jelentkezést is szívesen látunk. Ha már évek óta megvan a sztorid, vagy csak van egy hirtelen jött ölteted, amit szeretnél színpadra ültetni több mint ezer ember előtt, most itt a lehetőség! :)

Mi csak annyit kérünk, hogy oszd meg velünk ezt az ötletedet és írj pár sort arról, hogy van-e már tapasztalatod szereplőként vagy a rendezői székben.

Ha kérdésed van, vagy valamelyik feladatot menőnek érzed, ne habozz és írj nekünk február 6-a éjfélig a golyahir@iocs.hu vagy a musical@iocs.hu címre.

Barbi és Szőke

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük