Zajlik a tél, közeleg a tavasz

A karneváli pályázat határideje nemsokára lejár, de továbbra is várjuk szeretettel minden 2010-ben vagy annál korábban képződött instruktor jelentkezését :)

Szinte hihetetlen, hogy pár nap múlva itt a december és végre kinyitjuk az első ablakot a Kalendáriumban – reménykedve, hogy egy hóember alakú csokit találunk benne :)

Tavaly ilyenkorhoz hasonlóan idén is szeretnénk, ha sok program felelősét a lelkes és vállalkozó szellemű pályázók közül kérhetnénk fel.

A sort az éves Téli Vizsgafelejtő nyitja meg, amely csak arra vár, hogy egy tervekben bővelkedő páros megszervezze.

Kérünk Titeket, hogy pályázatotokba írjátok bele ötleteiteket a hétvége helyszínével, időpontjával, utazással, körülbelüli költségvetésével és az esetleges programokkal kapcsolatban, és küldjétek el december 16-áig a palyazat@iocs.hu címre!

Az idei tavasz a Semmelweis Karnevállal kezdődik, amelynek IÖCS-ös főszervezőjét keressük. Ha már két vagy több éve instruktorkodsz és úgy érzed, lenne kedved a HÖK-kel együttműködve újra a NET-be varázsolni a karneváli forgatagot, szeretettel várjuk jelentkezésed! Kérlek, írd meg nekünk ötleteidet, terveidet és eddigi tapasztalataidat az IÖCS-ben december 12-ig a fentebb említett címre!

Tavasz Feszt IÖCS- ös főszervezői posztjával zárul le a mostani pályázatok sora. Ez a Karneválhoz hasonlóan egy nagyon különleges, nagyszabású és több hónapos előkészületet igénylő rendezvény, melyet minden évben a HÖK-kel és a Hársfával közösen rendezünk meg.

Ha már nem vagy friss instruktor és lenne kedved ennek a rendkívül elegáns eseménysorozatnak a koordinálásához, ne habozz írni nekünk december 16-áig szintén a palyazat@iocs.hu -ra!

Alig várjuk, hogy olvashassuk! :)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük