Az utolsó három nap

Föltartóztathatatlanul itt a 2010-es IÖCS-év vége:

Bővebben a továbbiakban.
2010. 11. 08. hétfő, 19:00, megbeszélés a jövő év jelöltjeivel a NET tanácstermében.

Elérkezett a tisztújító közgyűlés, az idei év vezetősége szerdán leköszön, helyüket egy évre új nyolcas veszi át. Az új társaságot az összes instruktor közösen választja meg tisztjére, a közgyűlésen minden aktív tagunk választó és választható bármelyik posztra.

Az indulás technikai részleteivel fogunk foglalkozni hétfőn, ahol mindenkit szeretettel várunk, aki komolyan gondolja, hogy a szerdai választáson jelöltként induljon.

2010. 11. 09. kedd, 20:00, thank you mulatság a NET tanácstermében.

Bár az év során az egyes rendezvények kapcsán már köszönetet mondott egy-egy rendezvényfőnök pár instruktornak, azonban az év végén, a hagyományok szerint köszönet illet minden instruktort, aki tett bármit azért, hogy az idei évben is IÖCS lehessen az IÖCS.

Ezt a bulit kizárólag a hálás köszönet hozta létre, csak nekünk, instruktoroknak szól, egy olyan mulatságban lehet részünk, ahol önfeledten kikapcsolódhatunk. A hangulatfokozó alkoholt bőven a nagykereskedelmi ár alatt kaphatod majd meg, ráadásul exkluzivitásként és kicsit nosztalgiaképpen a NET tanácstermében (a hátsó kapu felől érdemes közelíteni, az aula felől le lesz zárva a terem).

Gyere el mindenképpen, bulizzunk egy utolsót közösen a 2010-es IÖCS-évben!

2010. 11. 10. szerda, 17:30, tisztújító közgyűlés, az EOK Békésy termében.

A tisztújító közgyűlés az IÖCS szempontjából az egyik legnagyobb hatású döntés, amelyet évről-évre közösen hozunk meg. A gyűlésen minden aktív tag választó és választható, ezért mindenképpen legyél jelen, ha számít Neked az IÖCS jövője.

A beengedésnél a közgyűlés formai követelményei miatt jelenléti ívet kell kitölteni, ez jelentősen meghosszabbítja a beléptetés folyamatát, ezért 17:30-ra érkezz, hogy 18:00-kor mindenképpen el tudjuk kezdeni az év lezárását, a gazdasági beszámolók megtartását és a vezetőségi tisztségek megválasztását.

A gyűlésen választjuk meg közösen az év instruktorát is.

Készülj arra, hogy a gyűlés biztosan nem lesz rövid, a szavazásoktól függően elhúzódhat.

Számítunk Rád az év utolsó három napján is! :)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük