Lezajlott az utolsó kötött beszélgetés, mely keretében újabb indulók mutatkoztak be, majd tovább ötleteltünk a senior avatást érintő cseppet sem egyszerű kérdésekről.

A beszélgetés nyitányaként ismét a jövő évi vezetőségbe indulókkal kezdtünk:

Ludányi Zsófia – elnök
Szak Sára – alelnök
Molnár Rebeka és Szilágyi Örs – képzés
Budai Marcell és Gyánó Marcell – tábor
Takács Róbert és Tuza Viktória – tábor
Rákóczi Fanni és Hrutka Ákos – bál
Barki Lilla és Parrag Hanga – bál

Meséltek motivációjukról, illetve néhányan arról, hogy esetleg miben változtatnának az általuk választott rendezvényen. Ezt követően rátértünk a enior avatásra. Az a kérdőívekből kiderült, hogy a többség továbbra is Szolnokon tartaná meg az avatást, de a részvételi lehetőséget nyitottá tenné minden instruktor számára. Mivel ez a két igény egyszerre nem tud teljesülni a képzészáró hétvégén, mert már így is bőven ki van használva az avatás helyszínéül szolgáló nagy terem, ezért dönteni kell arról, hogy melyik elvárás érvényesüljön. A döntéshozatal folyamatáról megoszlottak a vélemények, egyesek a tagság által szavaztatnák meg, míg mások egy célirányos igényfelmérés alapján a vezetőségre hagynák a döntés jogát. Egységes álláspont nem született, de értesítünk Titeket, amint lesz előrelépés az ügyben.

Mindenkit várunk 13-án a Tisztújító Gyűlésre, ahol együtt határozunk majd a jövő évi vezetőségről. Számítunk részvételetekre!