Őszi Kötött Beszélgetés #3

Múlthéten lezajlott az utolsó kötött beszélgetés. Többek között szó volt a jövőévi vezetőségbe indulók motivációiról, a vezetőség egy évéről, feladatairól, felelősségeiről, az instruktorok x szerzési lehetőségeiről, illetve a főnöki pozíciók betöltéséről.

Először azokat kérdezgettük, akik a jövőben szívesen indulnának a vezetőségbe. Meséltek az elképzeléseikről, a motivácóikról, tettek fel kérdéseket a vezetőségi munkával kapcsolatban. A következő évben Palotay Lilla az elnökségért, Kárpáti Fanni az alelnökségért, Parrag Hanga és Tamássy Zita a táborért, Eke Csabi és Göbölös Kristóf a bálért szeretne indulni. A jövő évi képzés főszervezésért még mindig nincs biztos induló, többen gondolkodnak, de még várat magára az induló páros kiléte.

Továbbra is azt kérem, hogy akik fontolgatják, hogy vezetőségi posztért indulnak, azok keressenek meg engem egy beszélgetés erejéig.

Beszélgettünk arról, hogy miért tud adott számú ember x-et szerezni egy rendezvénnyel, miért van lehívásos rendszer egy gebinben és hogy miért fordul elő, hogy sok embert több rendezvényre visszahívnak dolgozni.

Felmerült, hogy milyen az IÖCS megítélése küldős szemmel, mit látnak, azok akik nem instruktorok a szervezetről.

Köszönöm minden jelenlévőnek, aki a beszélgetés sorozat bármelyik állomásán megjelent és beszélgetett Velünk.

Mindenkit várunk 12-én a Tisztújító Gyűlésre, ahol együtt határozunk majd a jövő évi vezetőségről. Számítunk részvételetekre!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük