A 2015-ös IÖCS év javában pörög: túl vagyunk már a vizsgák elfelejtésén, nagyot buliztunk a Karneválon, a Tavaszi Fesztiválon pedig a tehetség megcsillogtatására nyílt lehetőség. Mindezeket átívelte az Cinema Paradiso képzés, mely keretében majdnem 300 friss instruktorral gyarapodott az IÖCS lelkes tagsága. Ám idén kissé új köntösbe helyezve, egy héttel Szolnok után ha nem is elköszöntünk, mint inkább megköszöntük 78 instruktor évekig tartó áldozatos munkáját.

Azonban van egy esemény amely segít kicsit minden évben újra feleleveníteni ezt a megköszönést: ez a Seniorvacsora amelynek célja, hogy az évek során az ország, sőt a világ minden tájára sodródott senior instruktorokat újra visszacsalogassa egy kicsit a régi ismerősök és az IÖCS berkei közé felelevenítve sok szép emléket.

Mivel a 21. században elvileg mindenki elérhető 5 emberen keresztül és telekommunikáció soha nem látott mértékben fejlődik, minden technikát bevetettünk, hogy valamilyen módon elértjük, felkutassuk a Seniorokat, azonban sok esetben ez nem bizonyult egyszerű kihívásnak.

Éppen ezért álljon itt néhány tudnivaló az idei vacsoráról:
időpont: 2015.április 30., csütörtök, 18:00
helyszín: Rozmaring Étterem, Budapest, III. ker.,
a szentendrei HÉV Tímár utcai megállójánál a Dunaparton
ára: 4000 Ft, melyet a helyszínen szeretnénk majd elkérni

Akik már biztosan ott lesznek.

Amennyiben kedves Senior felkeltettük érdeklődésed és szívesen ott lennél, ám sajnos nem sikerült elérnünk kérünk, hogy a seniorvacsora2015@gmail.com címen jelezd részvételi szándékod.

Mi már nagyon várjuk!

Földházi Anita
Sági Viktória
Török József
Tárkányi Gábor

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük