“Nincsen szebb kora az emberiségnek, mint az első ifjúság évei. Azon láncok, melyek akkor köttetnek, nem szakadnak el örökké, mert nem a világban kerestünk még akkor barátokat, hanem a barátjainkban leltük fel az egész világot.” (Kölcsey Ferenc)

Minden évben megrendezésre kerül egy esemény, amely az összetartásról, a régi kapcsolatok felelevenítéséről szól. Ez nem más, mint a Seniorvacsora, amely idén is újra összehozza régi barátainkat, instruktortársainkat.
Nem is volt olyan rég a nap, amikor először léptünk be az egyetem előadótermeibe és megkezdődött a “nagy egyetemista élet”. Talán még pontosan emlékeztek arra is, amikor instruktornak jelentkeztetek és az első képzés alkalmával elkezdtetek ismerkedni vele, hogy vajon mit is foglal magában az IÖCS mozaikszó. Azóta már mindannyian tudjátok, hogy akár száz másik szóból álló rövidítést is össze lehetne tenni, amely az instruktor életet jellemzi. Ez a képzeletbeli mozaikszó kezdődhetne a barátság, az összetartás, az elfogadás, az öröm, az élmény szó kezdőbetűivel.
Tanulmányaitok végeztével Seniorrá avattak titeket.


A Seniorvacsora célja, hogy egy asztalhoz összehozzon régebben és újonnan felavatott seniorokat a sok közös emlék felelevenítésére és az egyetem utáni történések elmesélésére.


Amit az idei Seniorvacsoráról tudnotok kell:

Időpont: 2016.05.06. (péntek) 18 órától
Helyszín: Mongolian Barbecue Étterem
(Cím: 1125 Budapest, Márvány utca 19/a)
Költség: 5500 forint, amely korlátlan étel- és italfogyasztást tartalmaz

Ha esetleg Téged nem sikerült elérnünk, de szeretnél részt venni a vacsorán, legkésőbb május 3-ig jelezd valamelyik szervezőnek a lent látható elérhetőségeken keresztül!


A vacsorán részt vevő seniorok listáját itt láthatjátok.

Ott találkozunk!!!

Bata Imola – bata.imola@gmail.com
Kardos Renáta – kardosreni94@gmail.com
Kovács Nóra – kovacsnori94@gmail.com
Vígh Szidónia – szidoniavigh29@gmail.com

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük