A közelgő 50. Semmelweis Gólyabálra táncos lábú és/vagy szép beszédhangú instruktorokat keresünk.

A Csillag parkettjének ördöge voltál a Gólyatáborban, de valahogy mégsem érezted magad teljesnek? Ha beindul a boogie, akkor a lábad magától veri a ritmust? Te vagy a szeletelés, a reszelés, a szaggatás fejedelme?

Menne csapatban is? Ha szívesen összeraknál egy meglepetés-instruktor táncot, és még szívesen be is tanítanád, sok szeretettel várunk instruktor-tánc tanítónak!


Na és hogy állsz a tradicionálisabb táncokkal? Megdobban a szíved, ha Erkel Hunyadi Lászlójának palotása, vagy a Kodály-féle Háry intermezzo felcsendül? Ha igen, jelentkezz palotás-tánc tanárnak!

Ha a formális tánc, a forgás, a gyönyörű ruhák, az élő zene vonz leginkább, akkor pedig keringőtanárként is van lehetőséged jelentkezni!

Ha talán mégsem a táncos lábaiddal, hanem díszes beszédeddel emelkedsz ki társaid közül, akkor sem kell csüggedned. Itt a lehetőség ugyanis! Légy te az est házigazdája, konferanszié szerepben! Angol és/vagy német nyelvtudás szükséges!

A pályázatok beküldési határideje 2019.09.10. 23:59 a palyazat@iocs.hu-ra. Ez után fogjuk értesíteni a pályázókat az eredményről!

Várjuk szeretettel a pályázatokat!