Idén is lesz Ökörsütés!

Ezt a mondatot leírva látni sokunk szívét tölti el boldogsággal, hiszen az utóbbi időben rengeteget küzdöttünk azért, hogy ebben az évben is megvalósulhasson a rendezvény.

A megszokott helyszínünk, a Kamaraerdei Ifjúsági Park sajnos nem tud idén otthont biztosítani az Ökörsütésnek. Ezért már áprilisban nekikezdtünk az új helyszín megkeresésének. Rengeteg alternatív helyszínötlet merült fel, azonban csak nemleges válaszokba, vagy alkalmatlan helyszínekbe ütköztünk. Amikor már reménytelennek tűnt a helyzet, akkor kaptuk a legtöbb támogatást az előző évi szervezőktől, azaz az ősökröktől, melyet ezúton is köszönünk nekik. Az ő közbenjárásuknak köszönhetően idén a Bókay-kertben süthetjük meg az ökröt, egy fergeteges két napos fesztivál keretei között.

Így megrendezésre kerül a 16. (természetesen) Jubileumi Nagy Közös Ökörsütés, amit a hagyományokhoz híven szervez meg együtt két egyetem hallgatói szervezete; az IÖCS és a BME-VIK Szent Schönherz Senior Lovagrendje. Az idei Ökörsütés témája nem más, mint a Bazi Nagy Görög Ókorsütés, így mindenki jobb, ha előre előkészíti a legszebb tógáját, beszerez végtelen mennyiségű olivabogyót és babérkoszorút, hogy ne lógjon ki  tömegből, mert idén igazi görög hangulat tombol majd a Bókay-kertben szeptember 14.-én és 15.-én. Bizony, 2 napon át. 

A hagyományokhoz híven lesz ökör és sok más finomság, emlékpóló és egy fesztiváli hangulatot idéző óriási buli is. 

Akik pedig az igazi görög életérzést elhozzák, azaz gebinfőnökeink az IÖCS részéről:

Cirkáló – Keller Zsolt

Dekor – Salik Barbi

Funky büfé – Krupa Zsófia

Funky team – Halmai Csaba

Pult 1 – Lévai Eszter

Pult  2 – Szanyi Máté

Pult 3 – Phillipovich Márton

Pult 4 – Márai Dávid

Sörbár 1  – Bagonyi Áron

Sörbár 2 – Dávid Áron

Jegy – Illésházy Bianka Júlia

Kajafunky – Baksa Tamás

Kapu – Klement Gergő

Ökörosztó – Prokaj MIklós

Piaraktár — Szanyi Szilárd

Raktár – Tarr Péter

PR – Terék Gergő

Ranger – Turcsányi Szabolcs

Ruhatár – Huszár Borbála

Tesco – Kismarjai Kata

A rendezvény lebonyolításában sokat segít nekünk a kft. – Dorony Balázs “Bika”, Nahaji Isti és Kiss Boldizsár.

Illetve hálásak vagyunk az IÖCS vezetőségének az eddigi és további munkájukért – Suszterics-Fülöp Noémi, Bartek Virág, Gátsik Lili, Csik Szimonetta, Eszenyi Zsófia, Barna N Anna és Nádai László Árpád.

Amennyiben szeretnéd bebiztosítani a helyedet, akkor látogass el a NET épületébe szeptember 9. és 14. között és váltsd meg a belépőt az ókori Görögországba. Ha a szombati “Presütésparty-ra” is veszel jegyet, hol IÖCS és SSSL tagok vehetnek részt, annak árát vasárnap lefogyaszthatod bármelyik gebinben. Ha csak simán bulizni szeretnél, akkor az alapjegy, ha szeretnél emléket is, akkor a pólójegy, ha egy jót enni bulizás közben, akkor az ökörjegy, ha pedig mindent (is) egyszerre, akkor a kombójegy lesz a te választásod! 

További részletekért látogass el a facebook eseményhez.

Gyere és hozd el velünk a tábori hangulatot szeptember 14.-én 17:00-től és 15.-én reggel 10:00-tól a Bókay-kertbe!

Görögös üdvözlettel a szervezők:

BeniCsabiTündiHege

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük