Gólyahír és musical

Lassan vége a vizsgaidőszaknak és lassan túl vagyunk már a tél leghidegebb napjain is a meteorológusok szerint. :) Azt is tudjuk, hogy még előttünk van a tavasz és reméljük nagyon sok tavalyi gólyának lesz része egy fergeteges képzésben!
Ellenben, mi egy kicsit már távolabbra is nézünk…
Mint azt mondtuk már sokatoknak a pénteki gyűlésen, már csak 26 hét van hátra a jövő évi ponthatárok kihirdetéséig és röpke 30, míg elkezdődik a 2012-es Semmelweis Gólyatábor! :)

Szeretnénk megpályáztatni az idei Gólyahír főszerkesztői és Musical főrendezői posztokat! :)

A gólyahír az első információcsomag a felvételi értesítő levél mellett, amit gólyaként megkapunk. Segítségével már részben kialakul az első benyomás az Egyetemről és természetesen minden hozzá kapcsolódó dologról, így az IÖCS-ről is! :) Ezért főszerkesztőjének egy olyan lelkes párost vagy egy szál instruktort keresünk, aki felfrissíti a gólyahírt, kiveszi belőle azokat amik benne vannak, de már esetleg változtak, illetve hozzáírja, amik még nincsenek benne, de most már fontossá váltak. :)

A musical főrendezőjének pedig egy olyan párost szeretnénk meglelni, akik kitalálnák, majd sokadmagukkal megalkotnák azt a meglepetést a gólyáknak, ami nagyon sokuknál meghatározó a táborukkal kapcsolatban.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, írd meg nekünk terveidet február 10-ig a palyazat@iocs.hu-ra!

Alig várjuk, hogy olvashassuk! :)

Orsika és Bogár

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük