Kari főnök választás az ETK-n

Szerdán zártuk le az 2009/10-es IÖCS évet az ETK-n. Sok meghívott vendéggel (a vezetőség és a kari vezetők részéről), 20 szavazattal rendelkező instruktorral és családias hangulattal töltöttünk meg egy nagyobb termet.

Szabó Ágival ezt volt az utolsó közös szervezésünk karivezetőkként. Furcsa volt így kinn állni utoljára, még izgultam is, talán egy kicsit el is érzékenyültem :).

Mi is történt velünk a karon az utóbbi évben?

Voltunk együtt hétvégézni télen és nyáron, gyűltünk sör mellett és előtt, képzés alatt és után. De talán a legnagyobb újítás a táborban történt. A megszokott PIVO 4 betűs egységből 6 teljesen újat formáltunk. Ez elég nagy változtatás, mivel minden betűt újra kellett szervezni, nem építkezhettünk a megszokott anyagból. Bár egyre nagyobb a karunk, mégsem neveltünk ki 6 betűnyi instruktort, így nem csak a fiúinstruktor-hiány volt idén a nehézség :). Ezért nagyon sok vendég ETK-sunk volt, akik üde színfoltot hoztak a karunkra. A következő években a fokozott ifjúságnevelés, a kari egység és a betűk alapjainak megszilárdítása lehetne a karivezetés célja.

Ezen kívül sokat dolgoztunk együtt, igen, a jegyárusításokra gondolok. A karunkon nincs egy konkrét csapat erre a munkára, hanem neten mindenki jelentkezhetett azokra az időpontokra, amikor ráér. Ezért rendezvények előtt benépesült a Vas utca 17. alagsora csacsogó, nevető és serény instruktorokkal :). A jelentkezett egy-kettő helyett legalább tíz fő bandázott egy asztal körül. Hálás köszönet ezúttal is mindenkinek ezért!

A kiírt pályázatra előzetesen egy pár jelentkezett, abszolút többséggel meg is választottuk őket:

Szénási Annamária Ancsí és Csonka Zsófia Zsóóó lett a 2010/11-es év ETK kari vezetője.

Ez úton is gratulálok nekik! Kívánok hozzá sok kitartást, és hogy érezzék jól magukat ebben az évben legalább annyira, amennyire én tehettem. :)

Horváth Réka
leköszönt karifőnök

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük