Valami új – gyere velünk kapualjba!

Egy hónappal ezelőtt egy egészen új kezdeményezés keretében meghívtunk minden instruktort egy beszélgetésre, ahol a vezetőségi jelöltek bemutatkozása mellett mindenki föltehette kérdését, elmondhatta véleményét az elmúlt évvel kapcsolatban. Az választás óta eltelt csöndes két hét alatt összegyűjtöttük saját gondolatainkat az IÖCS-ről, ötleteinket, terveinket a jövő évvel kapcsolatban, és most kíváncsiak vagyunk a Tieidre is: gyere velünk beszélgetni szerda este!

A múltkori találkozón rengeteg kérdés hangzott el a legváltozatosabb témákban, a legtöbbre idő sem volt érdemben válaszolni. Ez egyértelmű jel: van egy nem is kicsi igény arra, hogy nagyobb társaságban is megvitassuk az IÖCS dolgait, legyen szó nagy rendezvényekről, vagy éppen egy kis program legapróbb részletéről.

A választás óta egyik legfontosabb tervünk, hogy a most következő IÖCS évben rendszeresen összehozzunk olyan alkalmakat, amikor kötetlenül, mélyen és részleteiben átbeszélhetünk minden olyan témát, ami valaha is kérdésként fölmerült Benned vagy bármelyik instruktorban. Fontosnak tartjuk, hogy a kérdésekre választ kapjon mindenki, aki fölteszi őket, és ne csak kerülőkkel, szóbeszéd alapján terjedjenek mindenféle magyarázatok a tényleges miértekről.

Mindezt egy oldott hangulatú, kötetlen beszélgetésként képzeljük el: az év során rendszeresen szeretnénk olyan estéket, amikor megtalálhatsz minket (egy korsó sör, vagy tea mellett :)) a város valamelyik zugában. Íme az első lehetőség máris adott: szeretettel várunk e hét szerdáján, december 1-jén este héttől a Vaskapu tavernában!

Gondolatindítónak két témát előre földobunk Neked, ezekkel kapcsolatban vagyunk a leginkább kíváncsiak a gondolataidra: egyik az idei választás, és az ott történtek (ha lemaradtál volna róla, íme az utána született bejegyzés); a másik pedig a közelgő legnagyobb rendezvényeink egyike, a képzéssel kapcsolatos ötletek, vélemények. Ezek mellett persze bármiről lehet szó, semmi sem kötött vagy előre megszabott.

Mi tehát szerda este ott leszünk a Vaskapuban, beszélgetünk egymással, és reméljük, hogy Veled is! :) Várunk szeretettel!

Letti, Ork, Barbi, Szőke, Dóri, Szabi, Bogár, Füge

ozzászólás “Valami új – gyere velünk kapualjba!&rdquo témában;

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük