kötögetés vol. 1

Múlt hét csütörtök estéjén a báli keringő andalító dallamai közepette ültünk le az aulában beszélgetni.

Ismerkedtünk és megtudtuk, hogy ki milyen bálna is lenne, de szép lassan azért egészen komolyra fordítottuk a szót. Az előző cikk kapcsán felmerült témák közül a jövő évi vezetőség és a tisztújító közgyűlés került górcső alá.

Többen már most jelezték, hogy szívesen elindulnának a jövő évi vezetőségi posztok egyikéért. Mégpedig Ludányi Zsófi és Radics Dóra a képzésért, Óriás Viktor a táborért, Hegedűs Orsi (a FOKról) az alelnökségen gondolkodik, míg Szilágyi Örs az elnöki posztért indulna el november 14-én. Megtudtuk a jelenlévőktől, hogy nagyon lelkesen állnak a jövő évhez, sok ötlettel és energiával! :)

A beszélgetés fonala magához a közgyűléshez vezetett minket. Itt mindannyian egyöntetűen arról beszéltünk, hogy nagyon jó érzés lenne, ha idén a korábbiaknál sokkal nagyobb instruktor csapat elé állhatnának ki a jelöltek, hiszen mindannyian sokat készülnek már (vagy majd) a ‘nagy estére’ és ezért aztán szerintünk a mi oldalunkról is kijár annyi tisztelet, hogy elmegyünk meghallgatni őket, még akkor is, ha csak egy-egy induló lesz az egyes posztokra.

Repült az idő és még ha nem is készült el egy sál az együtt töltött másfél-két óra alatt, de azt gondolom nagyon hasznos volt, hogy ezekről beszélgettünk. Ami már biztos, hogy jövő héten is szóbakerülnek az indulók, illetve a szerkezetátalakítás-kiszervezések, mert sajnos erre már nem maradt időnk, ellenben sokakat érdekel!

Mi nagyon jól éreztük magunkat, remélem jövő héten már Veled is találkozunk, mégpedig október 15-én, kedden este 6-tól a NET falai között!

Páran már biztos ott leszünk és Téged is szeretettel várunk!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük