kötögetés vol. 2

Folytattuk a beszélgetést és az előző beszélgetéshez hasonlóan ismét jó páran vettük be magunkat az aula egyik sarkába, hogy beszélgessünk az IÖCS-ről, a jövő évi vezetőségről illetve a szerkezetátalakításról.

Először a tavalyi évben átbeszélt, megtárgyalt, majd az idei évben elkezdett kiszervezésekről, szerkezetátalakításról beszéltünk. Mind az idei vezetőségiek, mind az idén kiszervezett feladatokat végzők szerint jó kiindulás volt az idei év. Többen egyetértettünk abban is, hogy ez az első év nehézkes volt, de akkor is maradjunk ezen az úton, hiszen nagyon kevés még a tapasztalat és a visszajelzés és szerintünk rengeteg lehetőség rejlik még ebben a rendszerben, így jövpre nem változtatnánk egyből még tovább a szerkezetet.

Felmerült, hogy ez megoldást jelent a vezetőségiek által néha felemlegetett problémák egyikére (a kettőből), miszerint csökkent a feladatok száma, így több időnk marad az IÖCS-re is illetve a tanulmányainkra, magánéletünkre is. A másik komoly probléma viszont az, hogy továbbra is alig indulnak el vezetőségi posztokért. Erről bár beszélgettünk, de valószínűleg a következő beszélgetésen fogjuk alaposabban körbejárni ezt a gubancot az IÖCS fonalán.

Ezután még beszélgettünk a jövő évi indulókkal is és feljött egy nagyon jó és szerintem izgalmas kérdés is, mégpedig, hogy Ők, ha jövőre vezetőségben ténykednek minek örülnének a mi részünkről. Hiszen arról egész évben igyekszünk sok-sok emberrel beszélni, hogy mit szretnének az IÖCS.ben, mit szeretnének a vezetőségtől, de ez fordítva ritkán merül fel, így most az erre érkező válaszokat is megosztanám Veletek:

– ..örülnének, ha mindenki kérdezne, ha valami nem úgy van, mint ahogy ő gondolja és nem kézen közön jutna el a pletkya/info hozzájuk, hogy valami nem tetszik..

– ..örülnének, ha az elvárások mellett – amik joggal nagyok, hiszen az egész IÖCS-öt ők segítik egy éven át – pozitívan állnánk hozzájuk és ha valami jól működik azt is jeleznénk, nem csak azt amikor valami nem tetszett, hiszen nekik is ugyanúgy egy szabadidős, szívüknek kedves tevékenység ez a mi kis világunk, még akkor is, ha épp a jövő évben szívesen foglalkoznak vele egy kicsivel többet..

Szerintem ismét nagyon jó másfél-két órát töltöttünk együtt, remélem legközelebb Veled is találkozunk!:)

Mégpedig november 6-án, szerdán este 6 órától a NET-ben!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük