Virtuális játszótér nyílik

„A közösség a családnál nagyobb, szoros társas kapcsolatokat fenntartó illetve közös eszmék és célok által egyesített emberek csoportja. A közösségre jellemző, hogy tagjai segítik egymást és szabadidejüket a közösség javára fordítják.” Az IÖCS is közösség.

Csoportunk alapjait egykor néhány hallgató barátsága alapozta meg, olyan közösséget teremtve ezzel, melyben még több évtized múltán is örömünket leljük, és arra sarkall minket, hogy jobb emberekké váljunk. Mikor gólyaként láttuk saját instruktorainkat, szerettünk volna közéjük tartozni, a közösségük részeseivé válni. Mára viszont már annyian lettünk, hogy csak a csoport egy részével tudunk kapcsolatot tartani, sokakat csak látásból vagy névről ismerünk, másokat még úgy sem. Akkorára nőtt a közösségi hálónk, hogy már nehézséget okoz belátni az egészet.

Kihasználva a legnépszerűbb közösségi oldal adta lehetőségeket, létrehoztunk egy csoportot minden instruktor számára, hogy azok is megismerjék egymást, akik a való életben ritkán találkoznak. Természetesen működik már egy oldalunk, a www.facebook.com/instruktorok, de ez nem alkalmas arra, hogy egymással kötetlenül beszélgessünk. Az új csoportban mindenki megoszthatja gondolatait, hogy épp mivel foglalatoskodik, vagy, hogy mire lelt rá.

Reményeink szerint segít majd abban, hogy olyan kötetlen programok szerveződjenek, melyek nincsenek benne az IÖCS naptárában. Ha bárkinek támad egy ötlete, hogy mivel töltené pár szabad óráját, itt könnyen találhat társakra. Lesz értelme a csoportnak, ha kétszázan beülnek mozizni vagy tízen leugranak az Orczy kertbe frizbifocit játszani, de akkor is, ha ketten elmennek természetfotózni.

Kérünk, látogass el Te is újonnan megnyílt virtuális játszóterünkre, és segíts megtölteni élettel!

www.facebook.com/groups/instruktorok/

(Ha a link nem működik, kérd meg egyik instruktor ismerősödet, hogy adjon hozzá a csoporthoz.)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük