Vizsgaidőszak – félidőben…

Ahogy a címben is olvashatod, túl vagyunk a vizsgaidőszak felén, még nem voltunk ilyen közel a 2013-as nyári vizsgaidőszak végéhez!
Reméljük eget rengető sebességgel hagyod magad mögött sikerrel tanulmányaid rögös útjának megpróbáltatásait!

A vizsgaidőszak vége egyet jelent a hatalmas, nyárindító vizsgafelejtővel.
Szeretettel gratulálunk az esemény megszervezésére kiírt pályázatunk nyerteseinek, Gyánó Marcinak, Maiyaleh Petinek és Vértessy Daninak. A lelkes csapat gőzerővel vetette magát a szervezésbe.

Alább olvashatod levelüket, ne habozz, csatlakozz!

Hölgyeim és Uraim!

Figyelem!

Veszélyes vizsgaidőszakba léptünk be. Szakszóval kifejezve TRAUMA után és előtt állunk. Az étkezési-, alvási- és egyéb napirendünk felborult. Szinte már érezni lehet az izzást körülöttünk a levegőben.

De van megoldás!

A Nyári Vizsgafelejtő eltünteti a trauma által okozott tüneteket, és még a jókedvet is visszahozza!

Kilencből tíz orvos azt tanácsolja, hogy június 28-30. között, az utolsó vizsgák után, legyetek barátok között egy nyugodt és kiegyensúlyozott környezetben, a Csillebérci Ifjúsági Táborban.

Rövid kezelési terv ismertetés következik.

A már jól megszokott feliratkozós gyűlés (június 28.) után azonnal felkerekedünk, és együtt, vidám hangulatban eljutunk a Budapest határain belül lévő fás vadoni területre. Innentől kezdve az események felgyorsulnak, italozás és felhőtlen bulizás van terítéken minden érdeklődő számára.

De mi van ha nem tudsz már aznap feljönni? Semmi baj, mivel a másnapi bográcsozásból és medencézésből Te se maradsz ki, nem is beszélve az azt követő ismét fergeteges buliról, ami vár Rád!

Mivel az ottalvás meg van szervezve, nem kell azon sem törnöd a fejed, hogyan jutsz haza. Vasárnap reggel pedig kedvtől függő időpontban lehet megtenni a 20 perces buszutat a belvárosig.

Ajánlott kezelés mindemellé:

Ne hagyd otthon a fürdőruhát, mivel az új medence első használati jogát megkaptuk, és reméljük, hogy Neked sincs kifogásod ellene. Pakolj be játszós ruhát és sok jókedvet is, mert lesz lehetőség számháborúzni és sportolni is.

Receptúra részleteiért mindenképpen keresd a facebook-on a “Vizsgafelejtő 2013” eseményt, ahol további infók várnak (jelentkezés, többi résztvevő, minden jó:). Az előrelátható ára 4000 JMF, de ez létszámnövekedésre csökkenő tendenciát mutat. Ez tartalmazza a két éjszaka szállását, a szombati étkeztetést és a meglepetést, amivel várunk Titeket.

A terápia minden bizonnyal sikeres lesz. Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. :)

Gyertek Mind, Várunk!

Gyánó Marci, Maiyaleh Peti és Vértessy Dani

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük