Volt egyszer egy IÖCS Klub..

…Valahol a Középidőben, a számítógép világából kilépve, de még a mesék birodalmán innen Frodó útja elkezdődött.

Március közepén olvastunk egy pályázatot. Pályázatot egy olyan dologról, ami a frisseknek az első olyan rendezvénye, amin részt vehetnek instruktorként. Ezért, amikor először leültünk megbeszélni a dolgokat úgy döntöttünk -természetesen az összes instruktor mellett-, hogy feléjük kifejezett figyelemmel fogunk viseltetni. Egy kellemes üveg bor társaságában megszületett a téma is, Frodó elérte képzeletünk Fekete Kapuját és midőn belépett rajta megvilágosodott az elménk.

Megírtuk a pályázatot és pár nap múlva jött a telefon, hogy megkaptuk a szervezés jogát.

Frodónak Mordorba csöppenve meg kellett küzdenie először is azzal, hogy melyik utat választja, azaz hogy mi is legyen pontosan a helyszín. A helyszín kőkemény kapcsolattartóival telefonon folyamatosan kommunikálva érkezett a következő akadályhoz. A toronyból lenézve, a völgyben sok-sok gazdátlan gebint látott, aki magányosan kereste főnökét. Ezek élére olyan embereket választott, akik szerinte már sokat letettek az asztalra, de még kevés helyen csillogtathatták meg tudásukat. Itt áthaladva, mielőtt a Végzet hegye felé vette volna az irányt elé ugrott egy barlangi troll és neveket követelt tőle. Olyan neveket, akikről úgy gondolta, hogy arconpörögve játszatnak és nem okoz gondot nekik 100-150 gondori IÖCS lovag játszatása. Reggelig sorolta ezeket a neveket és midőn a troll kővé dermedt a felkelő nap sugaraitól, a játszatók névsorával a kezében folytatta útját. Mivel Samu mellette idegesítően énekelt, gondolt egyet és hazaküldte, helyette két parádés DJ-t vitt magával tovább a göröngyös úton. Már csak egy valami volt hátra. Vissza kellett néznie az útra, amin végighaladt. Látta, hogy mögötte sziporkázik a távolban egy gólyatábor minden varázsával. Aztán ott volt valami sűrű köd, ahonnan fura zene szólt. Egy karnevál forgatagát hallotta kiszűrődni onnan. Közelebb oroszlánok és artisták idomítják egymást a gólyabálon, egészen közel pedig a képzés számítógépeinek LEDjei villognak. Gondolt egyet és ezeket is jól leírta magának. Embereket választott, akik majd okosan tudnak beszélni ezekről sok-sok másik embernek.

Eljött a reggel és nekiveselkedett a hegynek. Minden elő volt készítve az utolsó menethez, az IÖCS-klubhoz. Megérkeztek a rangerek, a dekor és a kapugebinesek. Elpakolták az útból a felesleges holmikat és bepróbáltuk a körökbe a serpadokat. Feldíszítettük a helyszínt és kiosztottuk a karszalagokat. Utánuk érkeztek a LEMBAS gebinesek, akik egész éjszaka finomságokkal örvendeztettek minket. Megérkeztek a maik, a no smoking és Szürke János cirka hét hobbittal, hogy mire az első instruktorok jönnek tip-top legyen a hely és már csak el kelljen helyezni a legfontosabb részét az IÖCS-klubnak: Titeket!

Bemutatkoztunk, játszottunk jókat. Lecsapkodtuk a mutáns mordori böglyöket, eljártuk az esőtáncot és Gollam megmutatta a “csecse-becsét”. Beszélgettünk a táborról, bálról, karneválról és a képzésről. Ennek végeztével eljártuk a funky chickent, vadásztunk orkokra, és rájöttünk, hogy a Nazgultól a traktor kivételével minden állat fél Hobbitfalván, majd békésen, de annál hangosabban megküzdöttünk egymással, miközben ledöntöttük (valóban ledöntöttük) a Fekete Tornyot.

Ezután fergeteges party vette kezdetét. Néhány szóban tekintsünk vissza:
zene.dj.tánc.sör.fánk.Gandalffalpózolás.zsírosdeszka.gitározásarekeszeken.vonatozás.sör.beszélgetés.Frodóvalpózolás.táncaszínpadon.kicsinykecirkálás.vége.

Köszönjük mindenkinek, aki ott volt és velünk mulatott aznap este.
Külön köszönet a gebinfőnököknek a kiváló munkáért és köszönet Hegedűs Orsinak a segítségért és támogatásért.
Ezúton szeretnénk Titeket buzdítani arra, hogy ha láttok egy pályázati kiírást és megtetszik nektek, ne habozzatok,, keressetek egy párt és jelentkezzetek! Minden segítséget megkaptok ahhoz, hogy menő rendezvényeket szervezhessetek!

Fanni&Cassivs

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük