Az SzMSz-ről…

Szűk két hete írtam arról, hogy a tábori feliratkozó gyűlés nem csak a Táborról fog szólni, hanem együtt megszavazzuk az IÖCS új SzMSz-ét is. Már hetek óta, egyre többen dolgoztunk a szövegen és a hétvégén rádöbbentünk mekkora fába is vágtuk a fejszénket. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de nem gondoltuk hogy ennyire nehéz szabályokon keresztül, szabályzati, jogi fogalmazással leírni hogy is működik a MI IÖCS-ünk.

Azon kívül, hogy a szövegnek tükröznie kell a Csoportunk működését, az Egyetem számára is értelmezhetőnek, elfogadhatónak kell lennie. Ezért tervezzük, hogy megkérjük az Egyetem ehhez értő vezetőit, hogy nézzék át, mielőtt együtt véleményeznénk és megszavaznánk.

Ellenben ha a pénteki gyűlésen megszavaznánk, akkor mind az Egyetem általi előzetes kontroll, ami pedig még fontosabb, hogy az általatok végzett előzetes véleményezés is elmaradna.

Ezért úgy döntöttem, hogy elhalasztjuk a szavazást az SzMSz-ről. Ellenben, előreláthatólag júliusban összegyűlünk és megtartjuk a korszakváltó szavazást!:)

Várunk mindenkit sok szeretettel a pénteki gyűlésen, ahol lesz szó az év eddigi rendezvényeiről, táborról, vizsgafelejtőről és még sok mindenről!!:)

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük