Még alig kezdődött el a 2013/2014-es IÖCS év, máris egy nagy megmérettetésben volt részünk: Rendet rakni az irodában!!!!

Mielőtt elkezdtük volna a pakolást, muszáj volt egy tervet előkészítenünk, hogy minden flottul működjön. Míg Viktor elkezdte tervezni a képek, és egyéb feliratok aktualizálását az irodába, addig Mi többiek csak néztük, hogy hol kezdjünk neki.
Aztán, szépen lassan, de beindult a folyamat. Kipakoltuk a belső szekrényt, majd a külső szekrényt, amitől akkora kupleráj keletkezett, hogy gyakorlatilag mozdulni nem bírtunk. Aztán selejteztünk, és szortíroztunk. Mindeközben néhányunk a lehetetlennel próbálkozott: Vizsgafelvétellel!!!

A visszapakolás igazán gyorsan folyt már, és annyira jól sikerült, hogy még hely is maradt a polcokon. Talán nem tettünk mindent vissza???

Másfél órás pakolás után rend és fegyelem uralkodott az irodában. Mi meg büszkén konstatáltuk, hogy minden idők legjobb iroda rendrakásán vagyunk túl.

fotó

Ám itt még nem volt vége. Következő harcunk az A37!!!
Eleve megpakolt szállítókocsival érkeztünk a lenti raktárba, de ami ott fogadott minket… Gyorsan bele is vetettük magunkat a munkába, már csak azért is, mert a patkányirtó szer szaga elviselhetetlenül facsarta orrunkat. Mindenki tudta a saját dolgát, így hipp hopp (igaz, nincs tisztaság, és nincs is minden a helyén) egy átlátható rendetlenséget varázsoltunk, amiből aztán a későbbi raktárpakolás során egy átlátható rend keletkezik majd.

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük