Még csak néhány nap telt el az idei évünk első pályázatainak beérkezése óta, de már alig várjuk, hogy újra elhalmozzanak minket a lelkes, vállalkozó kedvű Instruktorok írásai.

Ha úgy érzed lenne kedved, időd, energiád a 2016-os Instruktorképzés előkészületeiben tevékenykedni, akkor ragadj máris tollat… illetve klaviatúrát!

Hogy miről is lenne szó pontosan?

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is szeretnénk, ha a képzéssel kapcsolatos információk a neten is elérhetőek lennének az új generáció számára. Ennek kapcsán keressük azt a kreatív – némi honlapszerkesztői tehetséggel megáldott – társunkat (vagy akár párost) aki(k) megszerkeztené(k) idei képzéshonlapunkat.

Ha pedig inkább a mozgóképek megszállottja  vagy, akkor a Képzés promó és beharangozó kisfilmjének megalkotása csak Rád vár! Alkoss maradandót és hozd meg a kedvet műveddel azok számára is, akik eddig csak hezitáltak azon, hogy jelentkezzenek-e a 2016-os Instruktorképzésre.

Amennyiben szeretnél Te is a Képzés munkálataiban részt venni, akkor várjuk jelentkezésedet 2015. december 22. 22:22-ig a palyazat@iocs.hu-ra.

Amennyiben még nem vagy jártas a pályázatírás terén, az alábbi linken nyújtunk Neked ehhez egy kis segítséget.

Ancs és Robi

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük