Mindig együtt, online is együtt – Instruktorképzés online záróalkalom

Történelmi nap volt a mai, mert közel 300 friss Instruktorral gazdagodott az Instruktor Öntevékeny Csoport. Szokatlan módon, de annál nagyobb szeretettel avattunk fel friss instruktorainkat online, a Zoom rendszeren. 

Ezúton is köszönjük Professzor Dr. Hermann Péter Rektorhelyettes Úrnak, a Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzatának, valamint az egyetem teljes vezetőségének, hogy biztosították számunkra az avatáshoz a Zoom-ot. 

Február 13.-án, amikor a Nagyvárad Téri Elméleti Tömb dísztermében több mint 390 hallgató gyűlt össze, hogy instruktorok legyenek, megtettétek az első lépést egy úton, ahol most egy fontos mérföldkőhöz érkeztek. 

Akkor még persze senki nem gondolta, hogy idén ez egy sokkal rögösebb út lesz, mint általában. De így legalább első kézből tapasztalhatták meg, hogy mekkora erő rejlik az IÖCS-ben, hiszen jöhet bármi, közösen mindent leküzdünk és megoldunk. 

Hosszú volt ez az Instruktrorképzés és egyben történelmi is. Azonban a frissek számára az út még csak most kezdődik, csak most jönnek még az utazás legszebb pillanatai: Betűk, gebinek, barátok, sok nevetés, mámoros pillanatok, élmények, legalább tucatnyi különböző színes póló.

Nagyon nagy öröm számunkra, hogy idén először nemzetközi hallgatókat is köszönthetünk az IÖCS-ben, hiszen ma lezártuk az első idegenyelvű instruktorképzést is.

Nagyon hálásak vagyunk minden instruktornak, a képzéscsoportvezetőknek, a képzőknek, mindazoknak, akik dolgoztak a képzésen, és persze nektek immáron friss Instruktorok, hogy végig kitartottatok és velünk együtt indultatok el ezen a bizonyos úton. 

Köszöntünk benneteket hivatalosan is az Instruktor Öntevékeny Csoportban!

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük