Bár a vizsgaidőszak szele lassan mindenkihez elér, előtte szeretnénk egy-két dolgot megosztani veletek az idei Gólyatábor kapcsán!

Elsők között szeretnénk bemutatni, a legcsodálatosabb 2020-as főnököket, akik csapataik élén garantálják az idei tábor felejthetetlen élményét!

A betű főnökök:

A- Dávid Áron

B- Fabula Rita

C- Gizaw Hanna

D- Rem Lili

E- Regáli Laura

F- Bagonyi Áron

G- Zábó András

H- Klément György

EKK- Uhrin Eszter

K- Ungvári Dóra

L- Bőr Angéla

M- Podráczky Noémi

N- Marsovszky Dániel Soma

R- Földi Melinda

S- Matheika Zsófia

T- Jóni Dávid

FOK1- Vagyon Kata

FOK2- Pápay Luca

GYTK1- Holp Kirill

GYTK2- Ollári Borbála

GYTK3- Várallyai Anett 

PAK- Szuhi Levente

Külföldi- Molnár Orsolya és Juhász Balázs

A gebin főnökök:

Bogrács- Nádai László Árpád

Cirka- Bartha Vivien

Csillag- Vékony Veronika

Dekor- László Luca

ÉpülésBontás- Gordos Boglárka és Szabó Attila

Fütyikocsi- Nyárádi Balázs

Gyros- Turcsányi Szabolcs

International gebin – Csehi Lóránt

Joker- Előd Nikolett

Junkfood- Szolláth Rita

Koktél- Rapcsák Dalma

Kórház- Dr. Eke Csaba

Lángos- Tábi Dalma

MAKI-  Barna N Anna

Parancsnoki segítség- Csík Szimonetta

Piaraktár – Szanyi Mátéka

RaktárTesco- Bánfalvi Zoltán

Ranger- Sós Bence

Söröző- Dénes András

Sörsátor- Philippovich Márton

Táborrádió- Varga Olivér

Teaház- Prokaj Miklós

Vízipipa- Hrutka Tamás

Nem tudjuk elégszer megköszönni, hogy elvállalták a felkérést, nagyon várjuk a közös munkát!

A háttérben már szorgosan tevékenykedik a Gólyahír csapata Ozsvári Laura vezetésével, akik az idei évben forradalmi újítással készülnek, miszerint online formában is elérhető lesz az újság. 

Halmai Csaba és Fröhlich Viola a Kreateammel gőzerővel munkálkodnak, avagy idén is lesz gólyazene és gólyatánc.

Nem maradhat el a fantasztikus Musical sem, amivel idén Horváth Kata, Kósa Zsófa és Prokaj Miklós készülnek, sok dalolni vágyó társaságában.

A honlap szerkesztésben Brugess Benedek és Nádai László Árpád lesz a segítségünkre, hogy a gólyák még élvezetesebben szörfölhessenek az online térben, miközben információk után kutakodnak.

A Kft. munkáját Eszenyi Zsófia, Dorony Balázs, Pongrácz Attila és Nahaji István végzik majd, akik hatalmas segítséget jelentenek a tábor egészét illetően.

Rengeteg szaktudást és tanácsot kapunk Nagy Lilla Nikolettától, aki a Nébih és a HACCP világában segít nekünk kiigazodni egész évben így a táborban is. Ügyel arra, hogy minden jogszabályszerű és hivatalos legyen. A Kft. tagjaival szorosan együtt dolgozik, így a gebinek különböző oktatásokon tudnak részt venni, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a tábor idején.

Köszönjük nekik!

Karifőnökeink sem tétlenkednek, a képzés lezártával segítik a főnökök és a mi munkánkat ajánlásokkal, ötletekkel. A tavalyi évben több kisebb feladatot átvállaltak a vezetőségtől, amiben idén is számítunk rájuk. Segítenek a fórumnap megszervezésében, a gólyák leutazásának koordinálásában és a levelezésben is. 

Az idei év célkitűzése a munkacsoportok bevonása volt, ami elég nagy sikert aratott. A MAKI-k még nagyobb létszámmal és lelkesedéssel vágnak neki a nyári időszaknak. Az ÉpiBonti munkacsoport minden rendezvényünk alappillére lett, tagjai által a munka gyors és hatékony, ami a táborban nagy segítség lesz. A Táborrádió se nézte tétlenül a tavaszi félév eseményeit. Elindult az IÖCS DJ képzése, amin a fiatal zenélni vágyók sokat tanulhattak és még fognak is, hisz a nyáron már akár ők is hozhatják a talp alá valót.

A gebinek névsorából kiderül, hogy kiegészült a lista a Bogrács gebinnel, aminek a finomabbnál finomabb ételei a gebinsor közelében minden éhes száj számára elérhető lesz. 

A külföldi betűben és gebinben, a képzésnek hála már jó pár nem magyar anyanyelvű instruktor is jelen lesz, hogy az újonnan felvett külföldi hallgatók integrálását segítsék a 6 nap során és utána az őszi időszakban. 

A Hallgatói Önkormányzat vezetésével Hegedüs Tamással, Tripolszky Bálinttal, Kapai Ádámmal és Posta Andrással is többször értekeztünk a tábor kapcsán. Társszervezőként segítik majd munkánkat a tábor alatt és nagyobb szerepet vállalnak a fórum utáni délután megszervezésében. Ezúton is köszönjük nekik a támogatást és a segítséget.

A Tábori feliratkozó gyűlést május 23.-án szombaton tartjuk, rendhagyó módon az online térben. Azért ilyen korai az időpont, hogy a gebinek is el tudják kezdeni a közös munkát és a csapatépítést, a helyzetre való tekintettel!

Sok sikert kívánunk a vizsgákhoz és reméljük mihamarabb találkozunk személyesen is! 

Addig is vigyázzatok magatokra!

Kingu és Zsodi

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük