SSSL képzés

Kedves Instruktorok!

Ahogy azt már a korábbi években megszokhattátok, idén is szeretettel várunk Titeket a Szent Schönherz Senior Lovagrend seniorképzésére!

Az SSSL a BME-VIK karán működő hallgatói szervezet, amely legfőképp az elsőévesek segítésével, és az ehhez kapcsolódó programok, rendezvények lebonyolításával foglalkozik. Saját tagjaink mellett több aktívan tevékenykedő külsős egyetemistát is köreinkben tudhatunk, például a Semmelweis-ről, vagy az ELTE-ről is.

A képzés alatt megismerkedhettek a Lovagrenddel, szervezeteink felépítésével és működésével, illetve sok-sok tapasztalatot szerezhettek, ami a későbbiek folyamán hasznotokra válhat.

Ha szeretnél megismerni minket és egy lelkes csapatban tevékenykedni, nem kell mást tenned, mint február 8-tól jelentkezned a kepzes.sch.bme.hu oldalon, eljönni az első képzésalkalmunkra, ami 2018. február 15-én 18:30-kor kezdődik, illetve eljuttatni egy kézzel írott motivációs levelet az alábbi seniorszobák egyikébe (SCH516, SCH616, SCH716, SCH816 vagy SCH916) Polyvás Csaba ‘nur’ (nurpl3x@gmail.com) segítségével.

A képzés alkalmak heti egyszer 18:30-as kezdéssel zajlanak. A képzés során két tábort is rendezünk: a kis táborunk 2018. március 2-4, valamint a képzészáró tábor április 13-15. között kerül megszervezésre.

Reméljük minél többetekkel találkozunk az első alkalmon!

Üdvözlettel,

Szent Schönherz Senior Lovagrend

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük